SEO teksten laten schrijven?

SEO teksten laten schrijven die jouw website vindbaar maken!

 • Krijg meer bezoekers via Google
 • Jouw input X onze formulering = overtuigde klanten
 • Zoekwoorden onderzoek gratis
 • Persoonlijk contact met een SEO specialist
 • Gecertificeerd door wereldwijde SEO-autoriteit
seo teksten laten schrijven
search engine optimization resultaat

Wat is Search Engine Optimization?

Zoekmachine optimalisatie is de verzamelnaam voor alle inspanningen om bovenaan in zoekmachines te komen, meestal Google. Wil je een website die gevonden wordt? Dan is Search Engine Optimization noodzakelijk. Waarom? Het aantal websites is gestegen. Daardoor wordt Google steeds strenger. Dat beïnvloedt je SEO. Webteksten moeten aan strenge regels voldoen. Een zoekwoord als ‘marketing’ spammen? Dat heeft Google steeds beter door én wordt afgestraft, Adiós eerste plek in de zoekresultaten dus, auch. 

Wat zijn goede SEO teksten?

Zoek je via Google? Dan is één ding onveranderd. Je klikt bijna altijd op top 3 posities. Net als je klant. Dus waar moet je website staan? Juist, precies daar. Goede SEO teksten spelen hier een grote rol in. Want is je tekst slecht geschreven? Dan vindt niemand je website. Dus hoe definieer je goede SEO teksten?

 • Gebaseerd op wat daadwerkelijk gezocht wordt.
 • SEO-teksten geven antwoord op lezersvragen. 
 • Wekken emotie op en verleiden tot conversie.
 • Lezen lekker weg en de schrijfstijl past bij de doelgroep.
 • Ze zorgen dat je stijgt in Google.


Goede SEO tekst vergt voorbereiding.

Unieke SEO teksten maken jouw website vindbaar. Ze overtuigen klanten. Om dat te realiseren moet: 1. vastgesteld worden wat gezocht wordt 2. duidelijk zijn wat belangrijk is voor bezoekers. Een goede SEO tekstschrijver besteed aandacht aan de voorbereiding. Hij beschikt daarbij over SEO tools. Hier haalt hij de benodigde informatie voor zijn webteksten uit. De conclusie van zijn zoekwoorden analyse? Dat zijn de bouwstenen voor ijzersterke webteksten. En een conversie-gerichte SEO-tekst? Die begint al bij de meta omschrijving. Dat is het stukje tekst wat je leest in de zoekresultaten. Dat tekstje? Dat is dé reden of iemand je website wel of niet bezoekt. Een goed begin bij SEO? Dat is dus écht het halve werk.

Technische SEO

Zonder code en structuur die voldoet aan Google’s eisen blijft resultaat uit.

Linkbuilding

Relevante links verzamelen zorgt voor meer bezoekers. De foute? Die kosten je juist bezoekers.

Top 3 optimalisatie

Van plek 4 naar 3 gaan of 2 naar een maakt een wereld van verschil qua bezoekers.

On Page SEO

SEO teksten; testen, meten en verbeteren. Meer conversie realiseren op druk bezochte pagina’s.

Hoe werkt seo schrijven?
seo-teksten-kopen-snippets-zoekresultaten

12+

Jaar online marketing ervaring

Hoe werkt SEO schrijven?

Eerst wordt een doel vastgesteld. Dan vindt de zoekwoorden-analyse en strategievorming plaats. Hierbij wordt o.a. gekeken naar de huidige Google top 10. Is het vooronderzoek klaar? Dan start het schrijven van SEO teksten. Is de concurrentie op zoekwoorden hoog? Dan zijn er wellicht meerdere; landingspagina’s, Blogs, productteksten, links van andere websites en lange teksten nodig.

De tekst wordt geschreven voor je: bedrijf, product of dienst. Er wordt gecheckt of de pagina’s met SEO teksten de juiste woorden bevatten, ze op de juiste plekken staan, enz. De leesbaarheid wordt gecheckt. En het technische SEO onderdeel? Dat wordt verwerkt volgens de richtlijnen van Google. Dit is nodig voor de rich snippets in Google (zie afbeelding voor een voorbeeld van een van onze klanten). Is de tekstschrijver tevreden? Dan wordt jouw stukje unieke content gepubliceerd. 

Aandeel SEO succes door tekst

65%

Aandeel SEO succes door overige optimalisaties

35%

Goede webteksten schrijven levert meer betalende klanten op.

Je kan vervolgens SEO teksten laten schrijven voor nieuwe pagina’s. Logisch. Het duurt even voor je ziet wat het effect is van een geschreven pagina. Weet je het resultaat? Dan is het tijd om te optimaliseren, zowel voor conversie als vindbaarheid. Denk aan; linkbuilding, het toepassen van conversiemethodieken zoals Hopson+1, Cialdini en meer. Wat dit betekent? Dat legt jouw SEO tekstschrijver je graag in Jip en Janneke taal uit.

De zoekmachine optimalisatie van goed lopende pagina’s? Die vergroten je omzet vaak het meest. Dat vergt wel constante aandacht. Dat is precies de reden waarom we een SEO abonnement aanbevelen. Meestal wil je ook niet op maar een term gevonden worden, maar veel meer. Meer relevante bezoekers staat immers gelijk aan meer omzet. In onze SEO pakketten wordt daar constant aan gewerkt. Waarbij je jouw website als een sneeuwbal moet zien. Hoe meer bezoekers per maand, hoe makkelijker je groeit.

SEO teksten kopen die vindbaarheid en conversie verhogen?

Eenmalig unieke SEO teksten kopen? Dat kan. Onze prijzen vind je hieronder. We raden webteksten kopen aan als pilot. Wil je écht groeien in Google? Dan adviseren we een zoekmachine optimalisatie abonnement. Daarin werken we aan een uitgebreide SEO-strategie. We besteden dan ook aandacht aan andere zaken zoals; linkbuilding, video’s, rich snippet strategieën én technische SEO. Zo werk je altijd aan jouw lange-termijn doel, met maandelijks stapelende resultaten. 

Wat kost SEO tekst en wat levert het op?

Onze tarieven voor SEO teksten vind je hieronder. Wat het oplevert? Dat is o.a. afhankelijk van je concurrentie in Google, hoe vaak er op een term gezocht wordt en hoeveel jij aan een verkoop verdient. Plan daarom gerust een gratis SEO bel- of Zoomafspraak. Je krijgt altijd een half uur gratis advies. Tijdens jouw gratis SEO advies gaan we in op jouw case. We lichten stap-voor-stap, in begrijpbare taal toe wat de beste aanpak is. Wat dat kost én wat de verwachting is van het resultaat. Een helder tarief van €0,25 per woord voor unieke SEO tekst.

Medewerkers SEO leren schrijven om kosten te besparen?

Wij hebben SEO leren schrijven van nationale én internationale top autoriteiten. En laten we er niet omheen draaien. Search Engine Optimization is prijzig en vergt veel tijd. Voor de helft van de ondernemers is SEO teksten kopen op maandbasis of een klein SEO pakket een oplossing, maar is dat niet zo? Dan kunnen we met onze kennis jou of je medewerkers SEO leren schrijven. Hierdoor kan ook jij veel kosten besparen. En.. Het is nog leuk ook (vinden wij dan). Neem je marketing coaching van €500,- per maand? Dan heb je gemiddeld in 4-5 maanden de basis van SEO onder de knie. Je kan daarna overstappen naar SEO coaching van €250,- per maand of stoppen. Ben je met zoekmachine optimalisatie bezig tussen de maandelijkse sessies? Dan zal je gegarandeerd voor de 5e maand je eerste resultaten zien.

Een SEO tekstschrijver unieke webteksten laten schrijven?

Liever direct een SEO tekstschrijver jouw; landingspagina’s, Blogs, productteksten en meer laten schrijven? Schakel ons dan vandaag nog als copywriter in. Plan jouw gratis half uur advies hieronder en we bespreken samen met jou de mogelijkheden.

We bespreken in jouw gratis seo advies: 

 • Je doelen, wensen en behoeften
 • Jouw bedrijf, product en dienst
 • Je doelgroep
 • Je huidige website en techniek
 • Zoekwoorden, -zinnen en -termen
 • Het gewenste taalniveau en de schrijfstijl
 • Wat je wilt dat de bezoeker doet

  Testimonials

  Wat zeggen onze klanten

  de maandelijkse marketeer testimonial
  {

  “Ik leerde Marco via via kennen. Op mijn vraag: kun je met mij een website maken? Daar begon het avontuur. Hij gaf me tools en adviezen waar ik mee kon werken. Als ik het even niet meer wist.. Belde ik Marco op, samen hebben we nu mijn website gelanceerd. Top samenwerking! Een aanrader deze man!!”

  Janetta Weijer
  de maandelijkse marketeer testimonial
  {

  “Zoveel complimenten van klanten had ik niet verwacht. Binnen 1u meer dan 100 likes bij de lancering van mijn webshop. Alleen maar complimenten over het design en nog belangrijker ook direct de eerste bestellingen.”

  Joyce van Tilborg
  De maandelijkse marketeer testimonial
  {

  “De maandelijkse marketeer “houdt een vinger aan de pols” bij een aantal van mijn bedrijven. Hij heeft een zeer flexibele houding, schakelt makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau – en tussen advies en uitvoering.”

  E. Edelbroek