Moeite met SEO teksten schrijven of weinig tijd?

SEO teksten laten schrijven

 • SEO teksten kopen die je website vindbaar maken.
 • Persoonlijk advies door een SEO specialist. 
 • Tekst gevalideerd door wereldwijde SEO autoriteit.

Of bel: 013 234 0121

Vragen over: SEO teksten, SEO uitbesteden of andere vragen? We bellen je graag even terug om verder te praten. 

Toestemming:

Wat is Search Engine Optimization?

Zoekmachine optimalisatie is de verzamelnaam voor alle inspanningen om bovenaan in zoekmachines te komen, meestal Google. Wil je een website die gevonden wordt? Dan is Search Engine Optimization noodzakelijk.

Waarom?

Het aantal websites is toegenomen. Daardoor wordt Google steeds strenger. Dat beïnvloedt je SEO. Webteksten moeten aan strenge regels voldoen. Een zoekwoord als ‘marketing’ spammen? Dat heeft Google steeds beter door én wordt afgestraft, Adiós eerste plek in de zoekresultaten dus, auch.

Geschreven seo teksten kopen

Wat zijn goede SEO teksten?

Er veranderd veel, maar zoek je via Google? Dan blijft één ding onveranderd. Je klikt op de top 3 posities. Net als je klant. Dus waar moet je website staan? Juist, precies daar. Goede SEO teksten spelen hier een grote rol in. Want is je tekst slecht geschreven? Dan vindt niemand je website.

Dus..

Hoe definieer je goede SEO teksten?

 • Gebaseerd op wat daadwerkelijk gezocht wordt.
 • SEO-teksten geven antwoord op lezersvragen. 
 • Wekken emotie op en verleiden tot conversie.
 • Lezen lekker weg en de schrijfstijl past bij de doelgroep.
 • Ze zorgen dat je stijgt in Google.

Technische SEO

Zonder code en structuur die voldoet aan Google’s eisen blijft resultaat uit.

Top 3 optimalisatie

Van plek 4 naar 3 gaan of maakt een wereld van verschil qua bezoekers.

Linkbuilding

Relevante links verzamelen zorgt voor meer bezoekers. De foute links? Die kosten je  bezoekers.

On page SEO

SEO teksten; testen, meten en verbeteren. Meer conversie realiseren op druk bezochte pagina’s.

Goede SEO tekst vergt voorbereiding.

Een goed begin bij SEO? Dat is dus écht het halve werk.

Unieke SEO teksten maken jouw website vindbaar. Ze overtuigen klanten. Om dat te realiseren moet: 1. vastgesteld worden wat gezocht wordt 2. duidelijk zijn wat belangrijk is voor bezoekers. Een goede SEO tekstschrijver besteed aandacht aan de voorbereiding. Hij beschikt daarbij over SEO tools. Hier haalt hij de benodigde informatie voor zijn webteksten uit. De conclusie van zijn zoekwoorden analyse? Dat zijn de bouwstenen voor ijzersterke webteksten.

En een conversie-gerichte SEO-tekst? Die begint al bij de meta omschrijving. Dat is het stukje tekst wat je leest in de zoekresultaten. Dat tekstje? Dat is dé reden of iemand je website wel of niet bezoekt.

Hoe werkt SEO schrijven?

Eerst wordt een doel vastgesteld. Dan vindt de zoekwoorden-analyse en strategievorming plaats. Hierbij wordt o.a. gekeken naar de huidige Google top 10. Is het vooronderzoek klaar? Dan start het schrijven van SEO teksten. Is de concurrentie op zoekwoorden hoog? Dan zijn er meerdere; landingspagina’s, Blogs, productteksten, links van andere websites en lange teksten nodig.

Zelf SEO leren?

Tekst geschreven voor je: bedrijf, product of dienst.

Er wordt gecheckt of de pagina’s met SEO teksten; de juiste woorden bevatten, ze op de juiste plekken staan en of de tekst goed leesbaar is.

Het technische onderdeel van SEO? Dat wordt uitgevoerd volgens de richtlijnen van Google.

Dit is nodig voor o.a. rich snippets (= de blokken met: plaatjes, videos en FAQ’s in de Google zoekresultaten). Zie afbeelding voor een voorbeeld van een van onze klanten.

Waarom wil je daarvoor optimaliseren? Het zorgt voor meer klikken en autoriteit.

Is de tekstschrijver tevreden? Dan wordt jouw stukje unieke content gepubliceerd. 

mensen vragen ook snippet de maandelijkse marketeer klant

Waarom web tekst belangrijk is?

Goed geschreven webteksten leveren meer klanten op.

Het duurt even..

Je kan vervolgens SEO teksten laten schrijven voor nieuwe pagina’s. Logisch. Het duurt even voor je ziet wat het effect is van een geschreven pagina.

Tik-tak. 4-7 maanden verder heeft je pagina een definitief plekje gekregen in Google. Voorlopig dan.

Maar..

Weet je het resultaat? Dan is het tijd om te optimaliseren, zowel voor conversie als vindbaarheid. Denk aan; linkbuilding, het toepassen van conversiemethodieken zoals Hopson+1, Cialdini en meer. Wat dit betekent? Dat legt jouw SEO tekstschrijver je graag in Jip en Janneke taal uit.

Dan heb je ook wat!

De zoekmachine optimalisatie van goed lopende pagina’s? Die vergroten je omzet vaak het meest. Dat vergt wel constante aandacht. Dat is precies de reden waarom we een SEO abonnement aanbevelen.

Meestal wil je ook niet op maar een term gevonden worden, maar veel meer. Meer relevante bezoekers staat immers gelijk aan meer omzet. In onze SEO pakketten wordt daar constant aan gewerkt. Waarbij je het resultaat van jouw website als een sneeuwbal moet zien. Hoe meer bezoekers per maand, hoe makkelijker je groeit.

SEO teksten kopen die vindbaarheid en conversie verhogen?

Eenmalig unieke SEO teksten kopen? Dat kan. Onze prijzen vind je hieronder. We raden webteksten kopen aan als pilot. Wil je écht groeien in Google? Dan adviseren we een zoekmachine optimalisatie abonnement. Daarin werken we aan een uitgebreide SEO-strategie. We besteden dan ook aandacht aan andere zaken zoals; linkbuilding, video’s, rich snippet strategieën én technische SEO. Zo werk je altijd aan jouw lange-termijn doel, met maandelijks stapelende resultaten. 

Medewerkers SEO leren schrijven om kosten te besparen?
Wij hebben SEO leren schrijven van nationale én internationale top autoriteiten. En laten we er niet omheen draaien. Search Engine Optimization is prijzig en vergt veel tijd. Voor de helft van de ondernemers is SEO teksten kopen op maandbasis of een klein SEO pakket een oplossing, maar is dat niet zo? Dan kunnen we met onze kennis jou of je medewerkers SEO leren schrijven. Hierdoor kan ook jij veel kosten besparen. En.. Het is nog leuk ook (vinden wij dan). Neem je marketing coaching van €500,- per maand? Dan heb je gemiddeld in 4-5 maanden de basis van SEO onder de knie. Je kan daarna overstappen naar SEO coaching van €250,- per maand of stoppen. Ben je met zoekmachine optimalisatie bezig tussen de maandelijkse sessies? Dan zal je gegarandeerd voor de 5e maand je eerste resultaten zien.
Een SEO tekstschrijver unieke webteksten laten schrijven?

Liever direct een SEO tekstschrijver jouw; landingspagina’s, Blogs, productteksten en meer laten schrijven? Schakel ons dan vandaag nog als copywriter in. Plan jouw gratis half uur advies hieronder en we bespreken samen met jou de mogelijkheden.

Wat bespreken we tijdens een gratis seo advies sessie?
 • Je doelen, wensen en behoeften
 • Jouw bedrijf, product en dienst
 • Je doelgroep
 • Je huidige website en techniek
 • Zoekwoorden, -zinnen en -termen
 • Het gewenste taalniveau en de schrijfstijl
 • Wat je wilt dat de bezoeker doet

Wat kost SEO en wat levert het op?

SEO zorgt voor meer bezoekers, dus niewe klanten. Hoeveel dat oplevert? Dat rekenen we graag met – en voor – je uit.

SEO werkt voor elk soort bedrijf

Van webshops & dienstverleners tot de Nederlandse handboog bond, uitzendbureaus, ZZP'ers en marketing specialisten.

SEO werkt voor voor jouw bedrijf of organisaties omdat 90%+ van je klanten online zoekt. De vraag is eerder: vinden ze jouw product of dienst in Google? Daar zorg je voor met SEO.

Wil je de SEO cursus nu al plannen?

Klanten ervaring marketingbureau Goirle
Klanten ervaring marketingbureau Goirle24
verandermanager klant SEO bij Marketingbureau goirle
Bubbelbad leverancier klant van De maandelijkse marketeer
Uitzendbureau in Den haag klant van marketingbureau in Goirle
marketing voor changes ggz

Gem. klantwaardering: 9,6