Je zoekt een marketing en communicatie bureau. Waarom? Je weet dat producten en diensten online verkopen belangrijk is. Anders loop je bestellingen en aanvragen mis. Daar komt behoorlijk wat bij kijken (zie afbeelding). Je ziet andere MKB-bedrijven het al doen, maar wat maakt hen nu zo succesvol? Hoe zorg je dat jouw online marketing ook zo’n succes wordt? Dat je geen geld weggooit, maar investeert in iets wat écht wat oplevert. En vooral.. Duidelijkheid krijgt over resultaten én hoe je ze stap-voor-stap bereikt. Wij focussen ons als marketing communicatie bureau op jouw MKB-bedrijf als geheel, in plaats van op losse onderdeeltjes. Hierdoor helpen we je kosten te besparen, risico’s te verkleinen én succes te vergroten.

Het beste marketing communicatie bureau voor jou?

Zijn wij hét marketing communicatie bureau dat bij je past? Dat ligt eraan. Misschien heb je ons al met een ander marketing communicatiebureau vergeleken? Doe dat anders even snel, als je wilt tenminste. In de marketing overzicht afbeelding hieronder lees je wat vragen waar we je mee kunnen helpen. Zoals je doelgroep het beste bereiken of behouden. Hieronder lees je wat punten die wellicht van toepassing zijn op jou én hoe wij hier als full service marketing communicatie bureau mee omgaan. Zo weet je hoe we jou én jouw bedrijf, inclusief je personeel als je dat wilt, kunnen helpen.

{

“Ik leerde Marco via via kennen. Op mijn vraag: kun je met mij een website maken? Daar begon het avontuur. Hij gaf me tools en adviezen waar ik mee kon werken. Als ik het even niet meer wist.. Belde ik Marco op, samen hebben we nu mijn website gelanceerd. Top samenwerking! Een aanrader deze man!!”

5
de maandelijkse marketeer testimonial
Janetta Weijer
Holistisch energetisch therapeute
{

“Zoveel complimenten van klanten had ik niet verwacht. Binnen 1u meer dan 100 likes bij de lancering van mijn webshop. Alleen maar complimenten over het design en nog belangrijker ook direct de eerste bestellingen.”

5
de maandelijkse marketeer testimonial
Joyce van Tilborg
Webshop & Opleidingen
{

“De maandelijkse marketeer “houdt een vinger aan de pols” bij een aantal van mijn bedrijven. Hij heeft een zeer flexibele houding, schakelt makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau – en tussen advies en uitvoering.”

5
De maandelijkse marketeer testimonial
E. Edelbroek
Serial entrepreneur & spreker

Vragen over jouw; bedrijf / organisatie, marketing, communicatie en vormgeving? Klik op de vinkjes in deze afbeelding. Hier zie je veelgestelde vragen van anderen.

Marketing communicatie bureau
Z

Zijn er ook nog andere manieren om kosten te besparen of extra omzet te genereren in mijn bedrijf? In mijn productie? In mijn processen of op de werkvloer misschien? Door nieuwe producten of diensten te lanceren?

Z

Ik weet dat er veel geautomatiseerd kan worden om tijd en geld te besparen, maar waar begin ik? Welke processen digitaliseer ik als eerste? Wat voor effect heeft dat? Wat kost dat? En wat heb ik daar voor nodig? En wat doet dat met… enz. enz. En..

Z

Delegeren vind ik lastig. Want ik heb een behoorlijke standaard over ‘wat goed is’. Hoe leer ik dat uit handen te geven? Zonder me zorgen te hoeven maken over de kwaliteit?

Z

Ik zou willen dat mijn medewerkers ‘het zelf konden’ en mij minder nodig hadden, maar dat lijkt in de praktijk vaak nog lastig. Hoe krijg ik dat voor elkaar?

Z

Dezelfde dingen blijven fout gaan. Ik moet heel veel herhalen voor mijn gevoel. Waarom begrijpen mijn medewerkers niet wat ik bedoel? Hoe krijgen we de neuzen dezelfde kant op? 

Z

De klanten die ik heb snappen mij perfect. Online dezelfde boodsschap overbrengen vind ik lastig. Dus hoe laat ik potentiële klanten begrijpen dat mijn product de beste keus is?

Z

Communiceren met elkaar? Dat gaat stroef, het duurt lang en er loopt regelmatig wat mis. Zowel tussen mij en de medewerkers, tussen hen onderling als met de klant. Mails worden niet beantwoord en afspraken vergeten. Hoe los ik dat op?

Z

Mijn klanten lezen nog steeds: folders, flyers, brochures en advertenties. Hoe zorg ik nou dat mijn boodschap in beeld hetzelfde verteld als in woorden. Dat de foto’s en vormgeving mijn verhaal krachtiger maken?

Z

Ik zie allerlei concurrenten die veel volgers hebben op Facebook, Instagram en LinkedIn. Allemaal met mooie plaatjes en filmpjes. Dat wil ik ook, want dan komt mijn boodschap veel sterker en professioneler over. Dus hoe doe ik dat en wat heb ik daarvoor nodig?

Z

Ik heb mijn logo, huisstijl, website en social media een hele tijd terug laten maken. Deze kunnen wel een update gebruiken zodat ze er wat moderner en professioneler uitzien. Wat kost dat? Wat heb ik daar voor nodig? En word ik dan ook meteen beter gevonden in Google en zo?

Z

De bekendheid van mijn; bedrijf, product of dienst vergroten. Het analyseren en verbeteren van onze aanpak. Hoe kan ik dat doen?

Z

Een online marketing strategie ontwikkelen om: vanaf contactmoment #1 een klant zo soepel mogelijk te leiden naar een: aankoop, aanvraag of bezoek. Zowel op mijn website / webshop als via social media. Analyseren en optimaliseren voor meer verkopen en blijere klanten. Hoe doen we dat?

Z

De klant binden aan mijn bedrijf: met online content (plaatjes en tekst) op social media, de klant warm houden en sturen op herhaalaankopen / gratis promotie. Daar zitten de grootste verdiensten tegen de minste kosten. Dus hoe pak ik dat aan?

Z

Ik had al meerdere petten op. Er wordt van alles verwacht van me, maar ik weet ook niet alles. Wie kan me nou precies uitleggen hoe ik mijn online marketing goed inricht? Gewoon rustig, begrijpbaar en stap-voor-stap zodat ik het zelf snap? Kan dat ook voor mijn medewerkers die ik aan mijn marketing wil laten werken?

Je creëert: dubbel werk, inconsistentie, extra kosten en verliest rendement op je investering als je deze onderdelen los van elkaar ziet. Wij zien ze als een geheel, alles heeft invloed op elkaar. Daar houden we rekening mee. Zo creëren we synergie en bonusopbrengsten tijdens opdrachten. En misschien nog belangrijker: we besparen door deze aanpak tijd en kosten. Voor nu én in de toekomst!

}

Weinig tijd?

(Gedeeltelijke) uitbesteding helpt MKB’ers die online marketing succes willen behalen: tijdsinvesteringen te verlagen en eigen effectiviteit te verhogen, door onnodig of ongericht werk te voorkomen en ‘de moeilijke dingen’ uit handen te nemen.

Één contactpersoon?

In tegenstelling tot veel marketing en communicatie bureaus, helpen wij MKB’ers die marketing en communicatie willen uitbesteden of zelf doen door één contactpersoon te bieden die ervaring heeft én advies geeft op alle noodzakelijke gebieden. 

p

Kennis nodig?

Marketing coaching helpt MKB’ers of hun medewerkers online marketing succes te behalen in minder tijd met meer effectiviteit. Dat doen we door in korte praktijkgerichte sessies prioriteit aan te brengen en  en veelvoorkomende fouten te leren voorkomen.

Meer zekerheid?

Onze unieke aanpak helpt MKB’ers die hun bedrijf willen laten groeien m.b.v. marketing en communicatie door kostenbesparend en volledig onderbouwd te investeren zodat elke euro maximaal resultaat oplevert, nu én op de lange termijn. 

d

Structuur nodig?

Onze marketing licentie helpt MKB’ers die willen groeien m.b.v. marketing en communicatie door een praktische strategie met planning te ontwikkelen, afgestemd op de ondernemersbehoefte, zodat resultaten behaald worden.

:

Update nodig?

Onze marketing licentie helpt MKB’ers die weten dat hun social media en website verouderd is – en dit willen oplossen – door deze middelen te updaten met de nieuwste technieken waardoor ze bij de tijd blijven of voorlopen.

Veelgestelde marketing communicatie bureau vragen

Neem je een marketing communicatie bureau in de arm? Dan wil je weten of je écht geholpen wordt. Wat mag je verwachten? Werken jullie alleen in Goirle en Tilburg of ook daarbuiten? Wat zijn de kosten van een marketing communicatie bureau? Wat is het verschil tussen marketing en communicatie? En wat als je alleen een website wilt laten maken? Je social media wilt laten onderhouden of je interne communicatie wilt verbeteren? Lees snel verder of plan direct een afspraak. Je krijgt bij ons altijd een half uur gratis en vrijblijvend advies!

Marketing communicatie bureau vragen:

Wat is het verschil tussen marketing en communicatie?

Marketing en communicatie, wat is nou het verschil? Marketing is vaak gericht op meer klanten aantrekken. Terwijl communicatie zich richt op een breder publiek. Denk aan: medewerkers, leveranciers en andere stakeholders. Het doel van communicatie is meestal deze relaties verbeteren. Bijvoorbeeld door de processen beter te stroomlijnen, waardoor ruis voorkomen wordt en communicatie vergemakkelijkt. Of juist inhoudelijk beter leren communiceren, bijvoorbeeld in minder tijd, in dezelfde taal leren praten, meer communiceren vanuit waarden of zonder een ander te kwetsen.

Waarom marketing én communicatie?

Waarom investeren in marketing en communicatie? Communicatie ondersteunt marketing. Wil je de marketingbeleving écht effectief maken? Dan loopt je online marketing naadloos over in bijvoorbeeld; het contact met klanten aan de telefoon, via de mail, in de winkel, enz. Communicatie zorgt voor dit deel.

Online marketing, maar ook offline?

Online marketing is de toekomst, maar voor nu is het pas een groot onderdeel van je totale marketing. Brochures, flyers, posters, creatieve visitekaartjes, etc. zijn gewoon ‘offline’. We zetten als marketing en communicatie bureau, als het van toepassing is, ook in op een combinatie on- en offline middelen. Waarbij ze elkaar versterken. Je offline middelen sturen klanten naar online marketingkanalen, waar klanten vervolgens warm gehouden worden of overgaan tot een aankoop.

Zijn jullie een lokaal online marketing bureau?

Zoek je een online marketing bureau in de buurt? Wij zijn gevestigd in Goirle, vlak naast Tilburg en Breda. In 25 minuten zijn we in Eindhoven of Den Bosch. Onze focus ligt op Noord-Brabant, maar woon je ver weg? Geen probleem. Wij kunnen volledig online voor of met je werken.

Hoeveel moet ik uitgeven aan marketing en communicatie?

Wat investeren anderen in marketing en communicatie? De gouden regel voor investeren is 10% van je omzet, maar moet dat? Nee. In de praktijk schommelt het gemiddeld van 5% voor onderhoud, tot 20% voor groeidoelen. Wil je zeker weten dat je marketing en communicatie op koers blijft? Neem dan een maandelijkse marketeer marketing abonnement op maat. Wij stemmen als marketing en communicatie bureau de kosten, aanpak, budget en verwachtingen met je af. Zo weet je vooraf precies hoeveel je kwijt bent per maand, dat er planmatig voor OF met jou / je medewerkers aan je marketing gewerkt wordt. Met duidelijke doelen en meetbare resultaten.

Wat levert het op?

Dat is afhankelijk van veel factoren. Om te beginnen bij je doelen, wensen en behoeften. Marketing en communicatie is erg breed. Pas als bovenstaande duidelijk is worden vragen als: ‘waar investeer je in’ en ‘wat levert het op’ duidelijk. Wij leggen je graag uit wat je mag verwachten in jouw gratis half uur advies. Zo weet je geheel vrijblijvend precies waar je aan toe bent. Bel ons of plan je afspraak via de agenda hieronder.

Leveren jullie social media pakketten?

Wij leveren social media pakketten op maat, onderbouwd met een strategie. Zo laten we je sociale kanalen groeien of bevorderen de interactie. Waarom wil je dat? Het drukt je marketingkosten op langere termijn. Hoe meer relevante volgers je hebt op social media, hoe meer ‘gratis’ reclame je kan maken op den duur. Hoe meer interactie op je social media? Hoe meer mensen je boodschap zien en delen. Dit behoefte doorlopende aandacht voor een langere periode. We werken daarom in de vorm van social media pakketten op maandbasis, net als bij zoekmachine optimalisatie SEO pakketten. Je weet precies hoeveel je krijgt voor je geld.

Kan ik mijn website laten maken door jullie?

Wil je een website laten maken? Of je oude laten updaten? Geen enkel probleem. We maken websites en webshops, maar doen ook alles wat met het succes ervan samenhangt. Zoals je hoger krijgen in Google, ofwel zoekmachine optimalisatie / SEO, je social media, enz. Wij zijn hét full service marketing en communicatie bureau voor MKB’ers.

Marketing uitbesteden?

Wil je jouw marketing uitbesteden? Dat kan. Voor alles m.b.t. marketing en communicatie kan je bij ons terecht. Je kan je marketing in zijn geheel uitbesteden, gedeeltelijk of gebruik maken van marketing coaching (voor jou of medewerkers) krijgen. We doen dit in de vorm van marketing pakketten en losse opdrachten. Wat je kiest? Dat is afhankelijk van je marketingbudget, wensen en behoeften.

Kunnen jullie me bovenaan in Google krijgen?

In het kort: ja, we kunnen je bovenaan in Google krijgen, maar een marketing communicatie bureau doet veel meer. Zoekmachine optimalisatie ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, is daar een heel klein onderdeeltje van. Heb je een klein budget? Dan kunnen we jou of je medewerkers coachen in SEO. Heb je een groter budget? Neem dan een van onze SEO pakketten. Houdt er wel rekening mee dat bovenaan in Google een waardevolle, maar ook langetermijnstrategie is. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.