social media abonnement

Facebook

LinkedIn

Instagram

social media

We regelen

Neem contact op

Volledig online

Via Zoom beeldbellen
Teamviewer voor ondersteuning

Plan afspraak
M. info@demaandelijksemarketeer.nl

Fysiek op afspraak

Bij jou of bij ons?
De Dintel 12, 5052VE, Goirle

T.: 013 234 0121
T. 06 3004 7676
M. info@demaandelijksemarketeer.nl

Voordelen social media pakketten

Waarom zou je investeren in social media pakketten? We lichten een paar belangrijke punten toe.

Juiste plek

Je wordt zichtbaar op de plek waar je klanten ook zijn.

Zorgt voor binding

Houd klanten geboeid. Zo wordt je een voorkeursmerk.

Vermindert frictie

Beweegt je klant vanuit emotie van kennismaking naar aankoop.

Duurzaam resultaat

Eenmaal in beweging blijft resultaat organisch stapelen.

WIJ HELPEN MKB BEDRIJVEN m.b.v.

SOCIAL MEDIA PAKKETTEN

freddie fight from the inside blurbs image1

STRATEGIE

Zonder strategie levert social media nooit het gewenste resultaat.

freddie fight from the inside blurbs image2

TACTIEK

We laten jouw sociale media met elkaar samenwerken en halen er meer resultaat.

freddie fight from the inside blurbs image3

OPTIMALISATIE

Social media pakketten laten je winnen door de nieuwste technieken steeds toe te passen.

freddie fight from the inside blurbs image4

digitale strategie

freddie fight from the inside blurbs image7

BRANDING

freddie fight from the inside blurbs image10

combinatie drukwerk

freddie fight from the inside blurbs image5

automatisering

freddie fight from the inside blurbs image8

analyse en aanpassing

freddie fight from the inside blurbs image11

integraties

freddie fight from the inside blurbs image6

content marketing

freddie fight from the inside blurbs image9

eCommerce

freddie fight from the inside blurbs image12

klantgericht

01

Doelstellingen

02

Strategie

03

Uitvoering

04

Optimalisatie

“Social media pakketten mét resultaat? Daar heb je duidelijke doelen en een strategie voor nodig.”

Social media pakketten kopen? Dat kan. Je wilt meer klanten, verkopen en professioneel zichtbaar worden. Toch? Je mist echter de structuur in jouw Facebook, LinkedIn of ander kanaal. Daardoor blijft resultaat uit.

Een online marketing strategie zorgt dat je deze resultaten wél behaalt. Maar daar tijd voor vinden? Dat is lastig. Dus dat lossen wij voor je op. Eerst ontwikkelen we een strategie, vervolgens voeren we deze op maandbasis uit.

Je weet nu het probleem en de oplossing. Vergelijk ons met andere bedrijven uit de Google top 10. Valt je wat op? Bijvoorbeeld het verschil in kwaliteit? Het hoge aantal likes dat we per post krijgen? Hoe kan dat? Elk social media pakket is gericht op JOUW klant.

Ken je de uitspraak: “Een goed begin is het halve werk?” Dat werkt bij een online marketing net zo. Daarom zijn we nét wat duurder dan gemiddeld, besteden we hier meer aandacht aan én leveren daardoor betere resultaten. Elke euro kan je maar één keer uitgeven. Het is aan jou hoe je die besteed. Ga je voor kwantiteit? Of voor kwaliteit?

Case: Lancering niche webshop

Na de stappen van het marketingpakket was social media aan de beurt, we behaalden deze resultaten door psychologie te verwerken in posts.

Verkopen

Binnen één jaar rendabel m.b.v. SEO.

Social media groei met 50%+

1 jaar: van 900 naar 1500 leden

100%+ interactie

Enorme interactie m.b.v. psychologie

Picasso

“Our goals can only be reached through the vehicle of a plan. There is no other route to succes.” 

social media abonnement

Oké, Picasso. Het begint dus met een plan?

Dat vinden wij ook, maar dat begint weer met een sterke analyse. We vinden uit waar jouw klanten écht warm van worden, op welk moment én waar. Deze kennis vormen we om tot een strategie.

Dat geldt voor elk social media pakket, maar ook je gehele online marketing. Of het nu gaat om LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram? Dat maakt niet uit. Wij kennen de kanalen.

Elk van de social media kanalen heeft zo weer zijn eigen voor- en nadelen. Om te beginnen met: zit jouw doelgroep er wel op? En met de juiste reden? Nadat we het over jouw doelen hebben gehad kijken we daarom eerst naar de doelgroep.

Hoe hard wil jij aan de slag met een marketing pakket? Kies zelf jouw uren of budget, we kunnen helpen in de vorm van advies, coaching of (gedeeltelijke) uitbesteding. Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek via de agenda module.

 

Vragen over social media pakketten

Waarom social media?

Is naamsbekendheid je doel? Dan werkt social media als een trein. Elk kanaal heeft zo zijn eigen soort leden / bezoekers. In basis kan je daarom vooraf al bepalen welk kanaal het beste past bij: (de leeftijd en context van) je doelgroep, je bedrijf en de boodschap die je wilt overbrengen. 

Doe je het goed op social media? Dan is het een geweldig kanaal om klanten aan te trekken en relaties te onderhouden. B2B is dat wellicht LinkedIn, B2C misschien Facebook.   

Hoe meer volgers je hebt? Hoe groter het organisch bereik (gratis bereik). Dat scheelt je weer kosten op betaald adverteren, maar.. Om in die fase te komen moet je natuurlijk wel wat doen 😉

Waarom social media uitbesteden?

Heb je zelf moeite met planning, advertenties succesvol maken, structuur, creativiteit of gewoon weinig tijd of zin? Dan is je social media gegarandeerd de beste keuze. Het draait immers allemaal om creativiteit en consistentie. Daarom werken we ook in een maandmodel. 

Net als met SEO doen we niet aan euroknallerpraktijken, omdat die onderaan de streep veel duurder zijn. Onze kernfocus is het toepassen van (neuro)psychologie. Zo realiseerden we bijvoorbeeld meer dan 900 opmerkingen op één post, in een groep met minder dan 900 leden. Dat zal je nooit zien bij goedkope social media pakketten. 

Wat kost een social media manager?

Een social media manager kost €50,- tot €150,- euro per uur. Dat hangt af van zijn ervaring, kwaliteit, bijkomende kosten en specialisme. Voor kortlopende adviezen vragen wij €100,- per uur. Wil je jouw social media uitbesteden? Dan kan dat al voor €80,- per uur v.a. een half jaar. 

Wat kost een social media marketing pakket?

Wij adviseren €3.500,- tot €5.000,- p.m. te investeren als social media de kernstrategie is van je online marketing. Of jij dat doet of wij? Dat maakt niet uit.

Als je zelf helpt kan je al v.a. €1.600,- p.m. bij ons terecht. Je krijgt altijd een social media pakket op maat.

Wat is beter: een social media pakket of SEO pakket?

Dat ligt aan je doel en doelgroep. Voor naamsbekendheid, community building, branding en retentiemarketing (huidige klanten vaker wat verkopen) werkt social media goed.

Als je product of dienst een latente behoefte vervult (een behoefte die je klant niet urgent vindt of waar hij niet concreet naar zoekt), dan is social media een goede optie.

Is de behoefte van je klant actief? Bijvoorbeeld: omdat hij gericht naar een stoel, kapper of je product zoekt. Dan is een SEO pakket vaak een betere optie.

In de praktijk zijn een SEO pakket en Social media pakket goed te mixen. Ze zorgen voor synergie. Hoe werkt dat?

Door SEO krijg je bezoekers op je website. Deze stuur je naar je social media kanaal. Daar ‘blijven ze plakken’.

Via social media krijg je snel bezoekers naar je nieuwe blogs. Daardoor ranken blogs sneller. Zo krijg je dus ook weer sneller nieuwe bezoekers via Google.

Een win-win dus. Dit doen we dan ook vaak in onze marketing pakketten.

Wat mag social media marketing kosten?

Er is geen moet. Het gemiddelde voor de totale marketing van bedrijven ligt tussende 0,5% en 20% van je omzet. Hoe hoger je omzet, hoe lager het percentage naar rato.

Houd er rekening mee dat het opstarten en professionaliseren van je marketing eenmalig meer kost.

Verder is je doelstelling bepalend. Wil je groeien? Dan houd je een hoger percentage aan binnen de 1-20% marge.

Vanuit je totale marketing budget bereken je hoeveel % er naar social media gaat. Als dit de kern van je marketing strategie is, dan is dit misschien wel 80%.

Onze social media pakketten zijn beschikbaar vanaf €1.600,- waarbij je zelf een handje meehelpt of €3.500,- voor volledige uitbesteding.

Gemiddeld besteden andere KB en MKB klanten €1.500,- tot €6.000,- aan de volledige marketing uitbesteden aan ons. Dit is zowel SEO voor het MKB als social media.

Als deze kosten te hoog zijn kan je beter bij ons terecht voor marketing advies of een SEO workshop. Je kan dan flink wat kosten besparen – en je eigen resultaten vergroten.

 

Wat levert social media marketing op?

Uiteindelijk meer omzet, verkopen en bestellingen. In de tussentijd meer naamsbekenheid, betere branding en herkenbaarheid onder je doelgroep.

Als je social media community eenmaal staat zal je zien dat nieuwe mensen automatisch hun weg daarheen vinden, gratis marketing dus!

Daar moet jij (of wij) wel voor werken natuurlijk. Door te investeren in social media verlaag je jouw marketing kosten op termijn, want je kan leden met gratis posts en advertenties bereiken. Hoe groter en actiever de groep? Hoe groter je gratis marketing bereik is.

Kan ik zelf mijn social media marketing doen?

Ja, natuurlijk! Dat moedigen we zelfs aan. Als je een flinke portie creativiteit en tijd hebt, met een goede structuur kun je volop aan de slag. 

Je kan ook slechts een gedeelte van je social media uitbesteden, zoals de plaatjes mooi laten vormgeven. Vaak werken we in een en-en structuur, net als bij SEO.

Waarbij wij een deel doen en jij als klant ook, zo bespaar je kosten en behaal je toch gegarandeerd succes

Een social media pakket op maat vanaf €1.500,- p.m.

Van webshops & dienstverleners tot de Nederlandse handboog bond, uitzendbureaus, ZZP'ers en marketing specialisten.

Social media werkt om klanten te binden. Het is wel belangrijk dat jouw klanten ook daadwerkelijk op dat kanaal zitten – en dat jij als bedrijf goed inspeelt op de context van het kanaal. Vaak volgt een social media pakket daarom organisch na een marketingpakket of is het daar onderdeel van, mits van toepassing. Wil jij een afspraak plannen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken?

Klanten ervaring marketingbureau Goirle
Klanten ervaring marketingbureau Goirle24
verandermanager klant SEO bij Marketingbureau goirle
Bubbelbad leverancier klant van De maandelijkse marketeer
Uitzendbureau in Den haag klant van marketingbureau in Goirle
marketing voor changes ggz

Gem. klantwaardering: 9,6