Wacht na het drukken op de knop ongeveer
30-60s. De scan doet direct zijn werk.

je website of webshop scoort niet?
Doe onze gratis SEO check / websitescan.

Belangrijk: De SEO check scant 10-25 website pagina’s. Komen er fouten uit de websitescan? Dan zijn het er gegarandeerd meer. Dit zorgt voor minder bezoekers en een lagere conversie. Wil je dit oplossen? Plan dan een gratis adviesgesprek van 30 minuten.

Ik mail eerst even.

Wat is een gratis SEO scan en waarom heb ik het nodig?

Onze gratis SEO checker kijkt o.a. naar de code van je website. Dit zijn de technische foutjes. Wat foutjes zijn die je als leek niet ziet. Zelfs dingen die je als webdesigner makkelijk over het hoofd ziet. De SEO scan laat als ware ‘onzichtbare problemen van jouw website’ zien. De website scan maakt deze moeiteloos zichtbaar. Daarnaast kijkt de tool naar web-teksten, de opbouw ervan, links binnen en buiten je website en nog veel meer. Het rapport? Dat krijg je dus geheel gratis.

Heb je kennis van websites? Dan kan je met de uitkomsten van de gratis scan aanpassingen maken. Heb je die niet? Dan kan je heel concreet vragen stellen aan een webdesign bureau. Dat bespaart kosten, maakt werkzaamheden en uitdagingen bespreekbaar. Want nu weten zij en jij hoe welke punten je kunt verbeteren. Zijn het héél veel fouten? Dan kan je er evt. voor kiezen om een nieuwe website te laten maken.

Gratis SEO scan met gratis SEO advies?

Schrik je van de uitkomsten van je gratis SEO scan? Plan dan even een afspraak. We maken in een half uur met jou een stevige website analyse. Het is overigens sowieso belangrijk regelmatig een SEO checker te gebruiken. Daar zijn diverse programma’s voor. Een website is namelijk nooit klaar na oplevering. Elke maand brengt Google wel nieuwe updates uit. Waardoor de code van je website iets aangepast zou moeten worden. Dat is de reden dat wij altijd met een onderhoudsmodel werken. Heb jij die momenteel niet? Dan kunnen we je met zekerheid garanderen dat je website niet optimaal meer werkt. Dat zorgt voor verminderde vindbaarheid in Google. De website analyse en het adviesgesprek? Die zijn geheel gratis en vrijblijvend. Daar krijg je gratis een uitgebreid SEO rapport bij. Dus mis deze kans dus niet!

Website scan: gratis SEO check en bespreking

Je krijgt van ons altijd een half uur gratis marketing advies. Foutjes gevonden na je korte scan? Mail ons dan. Wij maken gratis een uitgebreide websitescan van jouw website of webshop. Deze bespreken we tijdens het het half uur gratis advies. Je kan jouw gratis advies onderaan de pagina, per mail of telefonisch plannen.

Nu

Gratis websitescan

Met de gratis websitescan bovenaan deze pagina zie je meteen de grootste fouten.

Direct

Gratis half uur online marketing advies

Wil je weten hoe je jouw online marketing kan verbeteren? Boek een half uur gratis en vrijblijvend advies. We bespreken dan o.a. je websitescan

Daarna

Gratis seo check

Gratis seo check van je website laten doen? Onze website-scan verduidelijkt waar de foutjes zitten.

Morgen

Na de gratis SEO check

Wat doe je na de gratis seo check? Dat kies je uiteraard zelf. Je kan zelf aan de slag, jouw webdevelopers aan de slag zetten of ons inhuren.

Website of webshop up-to-date maken en houden?

Dat je ‘klaar bent’ als je een website of webshop hebt gekocht is een fabeltje. Het is pas het begin. De basis is veiligheid en snelheid. De oplossing is up-to-date blijven. Wil je meer klanten? Zorg dat je vindbaar bent via: zoekmachines, social media en andere on- en offline media. Wil je meer conversie? Blijf luisteren naar je klant en pas je marketing en bedrijfsvoering hier op aan.

Website of webshop laten ontwikkelen

Is je website of webshop verouderd? Of heb je er nog geen? DMM ontwikkelt voor jou een vindbare en conversiegerichte website.

Je huidige website of webshop updaten

Een scan maakt inzichtelijk wat er op dit moment fout gaat. De vastgesteld complicaties worden opgelost en wensen doorgevoerd.

~

Onderhoud website of webshop uitbesteden

Foutmeldingen, hacks, lange laadtijden, verminderde vindbaarheid en slechte prestaties  voorkomen? Kies voor onderhoud.

Steeds minder nieuwe klanten?

Neem nu actie!

Plan hierboven jouw gratis adviesgesprek van 30m.
Of stuur een mailtje