We

maken je webshop

mooi, vindbaar in Google en conversiegericht. Zo krijgt je webshop bestellingen!

Jaren ervaring

Webshops gemaakt

Webshop laten maken

Wil je een webshop beginnen, een webshop overnemen of maken we je nieuwe webshop ter vervanging van de huidige? Dan wil je natuurlijk dat deze klanten aantrekt en (meer) oplevert, maar dat gaat niet vanzelf. Om dit voor elkaar te krijgen moet jouw webwinkel volledig afgestemd zijn op jouw klanten.

Net als bij een website, draait een webshop om gebruikerservaring, maar bij een webshop gaat dit nog veel verder. Precies die diepgang is waar wij voor leven en waar we goed in zijn.

website laten maken in tilburg
We

updaten je webshop

Wij voorzien je nieuwe webshop van de nieuwste technieken, rekening houdend met de laatste Google updates.

Vindbaar en gericht op meer bestellingen.

Een professionele webshop? Die is onderaan de streep goedkoper. Hij leidt jouw klanten moeiteloos door het bestelproces. Hoe? Door het bezoeken van je webshop leuk en makkelijk te maken, precies te tonen wat je klant zoekt!

We bezitten SEO-teksten- en designgeheimen. Deze delen we graag met je. We zetten ze voor je in of leggen uit hoe jij dat zelf doet. Zo krijg je bestellingen!

website design ontwikkelen
website design laten maken
We

letten op

wat je concurrent doet, wat Google vraagt en wat je klanten willen.

Je gaat je webshop beginnen met deze wetenschap: als je nog moet starten, liggen je concurrenten voor op jou. Dat is niet erg. Zij hebben waarschijnlijk in het verleden al geïnvesteerd. De webshop die zij hebben is dus waarschijnlijk al weer verouderd.

Jij hebt nu de kans om vanaf de start te werken met de nieuwste technieken, waardoor je, mits je maandelijks aan je webshop werkt, je concurrenten zal inhalen en voor blijven.

We vertalen je wensen naar een mooie webshop.

website laten ontwikkelen met webshop
Website laten ontwikkelen 2
Website laten ontwikkelen

We

lopen voor

Google doet 6 updates per jaar. Loop jij nog bij? Zo niet? Update dan nu.

Marco

Marco

van

van

Gils

Gils