SEO pakketten

Zoekwoordenonderzoek, SEO optimalisatie, content creatie en linkbuilding voor betere rankings? Het zit allemaal in onze SEO pakketten. Die neem je natuurlijk af van iemand die zelf in de top 3 rankt van de zoekresultaten. Als bezoeker van deze pagina snap jij al precies waarom je moet investeren in zoekmachinemarketing. Je hebt zelfs immers ook gezocht naar een SEO dienst, zoals jouw klanten naar jouw product zoeken.

Daarom is jouw zichtbaarheid in de resultaten van zoekmachines belangrijk voor het online succes van jouw bedrijf. Elk SEO pakket is daarom speciaal ontworpen om je website niet alleen naar de top van Google’s zoekresultaten te tillen, maar ook om daar te blijven. Door een strategische combinatie van on-page optimalisatie, kwalitatieve content creatie, en robuuste linkbuilding, zorgen we ervoor dat je bedrijf de autoriteit en betrouwbaarheid uitstraalt die het verdient. Start vandaag nog met een van onze SEO pakketten en bevorder de groei van je bedrijf!

  • SEO strategie
  • Zoekwoord-analyse
  • Technische SEO
  • On-page SEO
  • Linkbuilding
  • SEO teksten
  • Blogs en plaatsingen
  • Lokale SEO

SEO pakketten

6 + 9 =

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij ons.

De top 3 in Google krijgt 60% van alle bezoekers. Wij zorgen dat je website bovenaan in Google komt. 

Meer dan 20% van de bezoekers bekijkt alleen #1

SEO pakketten

Je website of webshop op de eerste pagina krijgen kost tijd. Zeker bij hoge zoekmachine-concurrentie. Moeten SEO specialisten jouw website op de eerste pagina krijgen? Wees dan voorbereid op deze aanloopperiode.

Wil je het resultaat versnellen? Verhoog dan het aantal uren OF ondersteun de activiteiten met betaalde (SEA) campagnes. Je ziet dan 1. Direct resultaat én 2. Je versterkt het resultaat van je zoekmachine optimalisatie abonnement nu én op langere termijn. 

 

Tarieven SEO pakketten

De prijzen van onze SEO pakketten bestaan uit all-in tarieven exclusief btw. Bij de SEO abonnementen is het uurtarief: €80,- BTW, bijkomende kosten voor tooling en links zijn hierbij inbegrepen. SEO pakketten hebben een minimale duur van 1 jaar. Wij geven helaas geen korting.

• Vind je de prijzen voor onze SEO pakketten duur? Niet doen.
• Denk je dat je binnen 3 maanden resultaat ziet van zoekmachine optimalisatie? Niet doen. 
• Heb je minder dan €1.600,- per maand beschikbaar voor SEO? Niet doen.

De reden dat onze prijzen hoger liggen is omdat wij SEO wetenschappelijk benaderen met high-end tools. Meer data betekent betere keuzes, dus een hogere efficiëntie. We gaan als SEO-bureau liever voor zekerheid, duurzaamheid en transparantie dan voor gouden bergen en loze beloftes.

Wij investeren daarnaast veel in onze SEO trainingen en test. Zo zijn we voor jou volledig op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Denk hierbij aan grotere thema’s zoals Search Generative Experience en Generative AI, maar ook aan voice search, Chat-GPT en veranderingen binnen zoekmachinemarketing. Op micro-niveau kijken we zelfs naar SEO techniek zoals meta informatie, het voorkomen van klikfraude en aangepaste SEO audit criteria.

Vragen over SEO pakketten

full service SEO de maandelijkse marketeer
Waarom SEO?

SEO is veruit de meeste duurzame marketingvorm op dit moment. Search Engine Optimization zorgt dat je bovenaan in Google komt, net onder de betaalde advertenties. Dit worden ook wel ‘organische zoekposities’ genoemd. In tegenstelling tot betaalde marketingvormen blijf je website bezoekers krijgen, ook als je (even) stopt.  Topposities in Google zorgen voor klanten en stralen daarnaast autoriteit en betrouwbaarheid uit. 

Wat kost SEO uitbesteden?

SEO uitbesteden begint bij zo’n €1.000,- per maand. Hoe meer budget je vrijmaakt voor SEO hoe sneller en groter de resultaten zijn. Wij beginnen daarom bij €1.500,-. De gouden standaard die wij advisereen is €3.500,- per maand. Is dat (te) veel geld? Dan adviseren we zelf bij te springen. 

Wanneer zie je resultaat van SEO?

SEO is de meest duurzame marketingvorm, maar hij komt wel langzamer op gang. Gemiddeld duurt het indexatieproces van Google zo’n 3-9 maanden. Een pagina die je vandaag maakt heeft dus pas een ‘definitieve plek in de zoekresultaten’ na 9 maanden a 1 jaar.

Hoe komt dat? Google moet namelijk eerst je pagina indexeren + testen / vergelijken met andere pagina’s. Is dat gebeurd? Dan krijgt jouw pagina een plek die hij volgens Google verdiend.

Welke SEO specialist heb ik nodig?

Dat ligt aan je bedrijf en de SEO strategie. Een webshop heeft een andere aanpak (E-commerce SEO) nodig dan bijvoorbeeld een kapperszaak (lokale SEO).

Heb je relatief weinig concurrentie online voor de zoekwoorden waar je op wilt scoren? Dan zijn SEO teksten wellicht voldoende.

Neemt de concurrentie toe? Dan is linkbuilding belangrijk.

Is de concurrentie extreem? Dan heb je zowel een specialist voor content, Linkbuilding als Technische SEO (gebruikerservaring, laadtijden, UI/UX, enz) nodig. Wij adviseren je graag.

Welk SEO pakket heb ik nodig?

Wij adviseren aan KB en MKB bedrijven een maatwerk pakket van €3.500,- per maand voor minimaal 1 jaar. Waarom?

Je moet nog veel doen. Autoriteit opbouwen, links verzamelen, topische autoriteit opbouwen (zodat je snel rankt op zoekwoorden binnen een thema) en veel randzaken regelen.

Je kan geld besparen door zelf mee te helpen aan je SEO. In dat geval helpen we al vanaf €1.500,- je moet dan wel zelf nog voor €2.000,- p.m. bijspringen.

Heb je slechts enkele zoekwoorden nodig omdat je wilt scoren als lokale kapperszaak of winkel? Dan liggen de kosten vaak nog lager.

Heb je al veel voorwerk gedaan? Dan kan een maatwerk SEO pakket van €1.500,- p.m. misschien al voldoende zijn.

Hoe weet ik zeker dat SEO de juiste keuze is?

Dat ligt aan je doelstelling. Plan gratis een vrijblijvende afspraak. We scannen dan direct je website. 

SEO is namelijk geen gouden ei. Het is ook niet de enige oplossing. Het is slechts een heel duurzame. Afhankelijk van je situatie kan bijvoorbeeld een mailcampagne, betaald adverteren of een chatbot veel meer opleveren.

Wat is e-commerce SEO?

E-commerce SEO is een specifieke vorm van Search Engine Optimization gericht op het ranken van producten en webshops.

Bij E-commerce SEO spelen naast Google vaak andere zoekmachines een rol, zoals; Bol.com, Amazon of Etsy.

Het doel is jouw producten en productcategorieën zo hoog mogelijk in Google te laten scoren.

Wat is lokale SEO?

Lokale SEO is een specifieke vorm van Search Engine Optimization gericht op lokale winkels en dienstverleners. Denk aan een friettent, kapper of winkel.

Het doel van lokale SEO is website bezoekers krijgen die uit de buurt komen. (Denk aan termen als: online marketing bureau Tilburg, Kapperszaak Goirle of kledingwinkel Breda.)

Er wordt in deze vorm voor een groot deel gewerkt aan zo hoog mogelijk in Google maps komen.

Wat is Link Building?

Link building is het verkrijgen van kwalitatieve en relevante links van andere websites naar jouw website.

Dit gebeurt o.a. m.b.v. Gastblogs, forumposts, links in blogs op andere websites, bedrijfsgidsen, linkpagina’s van niche sites die relevant zijn voor jouw: bedrijf, product of dienst.

Het doel bij goede linkbuilding is tweeledig:
1. De juiste links vergroten de autoriteit van je website in de ogen van Google. Daardoor kan je sneller ranken met pagina’s op je eigen website.
2. Goede linkbuilding zorgt niet alleen voor een betere autoriteit, maar ook voor meer relevante bezoekers. Zij komen vanaf de externe website naar jouw website.

Let op! Er is een grote valkuil. Vroeger hechtte Google waarde aan de hoeveelheid links, maar inmiddels is de zoekmachinegigant slimmer geworden.

Kwalitatief slechte links, die je vaak krijgt met goedkope linkbuilding pakketten komen je duur te staan, nu of op termijn.

Deze links zorgen er juist voor dat je daalt in de Google resultaten. Heeft je huidige of voorgaande SEO bureau dit gedaan? Probeer dan de links naar jouw website van kwalitatief lage websites te laten verwijderen.

Wat is on page SEO?

On page SEO is de overkoepelende term voor alle SEO optimalisaties op je website. Denk aan; content / tekst, de SEO voor afbeeldingen, interne links, website architectuur, technische verbeteringen t.b.v. o.a. laadtijd, UX en UI.

Wat is off page SEO?

Off page SEO is de overkoepelende term voor alle SEO optimalisaties buiten je website. Denk aan; linkbuilding, Google mijn Bedrijf optimaliseren, gastbloggen, via mail, social media of andere kanalen mensen naar je website krijgen.

Wat levert SEO op?

Om te berekenen wat SEO oplevert pas je deze formule toe:

Zoekvolume * doorklikratio * conversie * marge (prijs van je product/dienst – inkoopprijs / kosten) = wat SEO je oplevert per scorend zoekwoord.

• Aantal mensen dat zoeken op een term = zoekvolume

• Aantal klikken op je pagina in de zoekresultaten = Doorklikratio ook wel Click Through Rate (CTR) genoemd

• Hoeveel bezoekers iets: kopen, bestellen, een aanvraag doen, enz. bijvoorbeeld 1  op de 100 = conversie (je conversie is in dit geval 1%)

• Hoeveel je overhoud aan een verkoop = marge

Tot slot is er ook nog iets als een CLV (Customer Lifetime Value). Simpel gezegd. Als iemand iets besteld koopt die vaak meerdere keren wat voor langere tijd, je kan dit berekenen o.b.v. bestaande klanten. Zo wordt SEO al snel heel interessant.

Het goed kiezen van zoekwoorden is dus belangrijk. Een zoekwoord dat valt onder de noemer: commercieel of transactioneel levert bijvoorbeeld sneller een direct verkoop op, maar is vaak zwaarder beconcurreerd.

Een zoekwoord dat valt onder de noemer: informationeel, heeft vaak minder concurrentie, maar leidt enkel indirect tot conversie. Dat biedt ook kansen. Want je krijgt makkelijker mensen naar je website. Door deze vervolgens door een zogenaamde ‘funnel’ van meerdere pagina’s op je website te leiden kan je meer verdienen.

Naast SEO speelt dus ook conversieoptimalisatie een rol. Het optimaliseren van je website zodat meer bezoekers klant worden.

En krijg jij dat ook? Ja! Al deze zaken zitten in jouw op maat gemaakte SEO pakket. Welke strategie het beste past ligt aan jouw unieke case.

SEO pakketten: de duurzaamste marketing investering

SEO pakketten starten vanaf 12 maanden. Waarom? Betere vindbaarheid in Google kost tijd. Logisch. Want had Search Engine Optimization geen prioriteit tot nu? Dan loop je gegarandeerd achter.

Je concullega’s die wel in zoekmachine optimalisatie geïnvesteerd hebben? Dat zijn degene die momenteel in de top 10 staan! Zij profiteren van de enorme groei in online bestellingen.

Relax. Met onze SEO pakketten halen wij ze zo snel mogelijk voor je in. Met een SEO abonnement wordt én blijf je vindbaar voor klanten. Op de juiste zoekwoorden natuurlijk!

 

SEO begint met strategie

Elk bedrijf heeft een website. Een paar miljoen websites dus. We kijken daarom goed naar waar jij in uitblinkt én zorgen dat je daarop scoort.

SEO pakketten zorgen voor blijvend resultaat

Hoe langer en meer je werkt aan SEO? Des te groter de resultaten! SEO pakketten zijn het best te vergelijken met een sneeuwbal. Ze komen langzaam op gang, maar eenmaal op kracht…

Win met SEO pakketten

Zoekmachine optimalisatie is altijd in beweging, net als je concurrent! In SEO pakket monitoren we je hen ook en sturen o.b.v. de inzichten bij. 

In SEO pakketten letten we op Google trends

Werken we aan een of meerdere SEO pakketten van jou? Dan letten we goed op wat Google doet. Door content te ontwikkelen a.d.h.v. deze inzichten maken we jouw SEO traject nóg resultaatgerichter.

SEO workshop met persoonlijke begeleiding resultaten

SEO pakketten kiezen

Gratis SEO advies

Ben jij klaar om een SEO pakket te kiezen? Plan dan een gratis intake.
O.b.v. jouw wensen en behoeften adviseren we je graag over een SEO abonnement keuze. 

Momenteel een kleiner budget, maar tijd beschikbaar? Informeer naar SEO coaching of de SEO cursus! Meer budget beschikbaar én een groeiwens? Informeer naar een maatwerk project. 

Kennismaken?

Je mag natuurlijk ook langskomen bij De maandelijkse marketeer. We als full service marketingbureau vanuit Tilburg, Goirle om specifiek te zijn. Dat is een kwartier vanaf Breda of half uurtje vanaf Den Bosch of Eindhoven (Noord-Brabant).

Woon je ver(der) weg? Geen probleem. We kunnen ook volledig online kennis maken en zaken doen!

SEO werkt voor elk soort bedrijf

Van webshops & dienstverleners tot de Nederlandse handboog bond, uitzendbureaus, ZZP'ers en marketing specialisten.

SEO werkt voor voor jouw bedrijf of organisaties omdat 90%+ van je klanten online zoekt. De vraag is eerder: vinden ze jouw product of dienst in Google? Daar zorg je voor met SEO.

Wil je de SEO cursus nu al plannen?

Klanten ervaring marketingbureau Goirle
Klanten ervaring marketingbureau Goirle24
verandermanager klant SEO bij Marketingbureau goirle
Bubbelbad leverancier klant van De maandelijkse marketeer
Uitzendbureau in Den haag klant van marketingbureau in Goirle
marketing voor changes ggz

Gem. klantwaardering: 9,6

Waarom SEO een duurzame investering is

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, staat bekend als een van de meest duurzame marketingstrategieën in het digitale tijdperk. Maar wat maakt SEO zo waardevol voor bedrijven die streven naar langdurige online zichtbaarheid?

De kracht van duurzaamheid in SEO

In tegenstelling tot betaalde marketingvormen, zoals pay-per-click (PPC) advertenties, biedt SEO een fundament voor blijvende online aanwezigheid. Een goed geoptimaliseerde website blijft potentiële klanten aantrekken, zelfs na het pauzeren van directe investeringen in SEO. Dit komt doordat uw website blijft ranken op relevante zoekwoorden die belangrijk zijn voor uw doelgroep.

Investering in SEO: Kosten versus opbrengst

De initiële kosten van SEO kunnen variëren, afhankelijk van de omvang van de vereiste optimalisaties en de concurrentie in uw niche. Echter, de return on investment (ROI) van SEO is aanzienlijk hoger op de lange termijn. Dit komt omdat een eenmaal goed gerankte website blijft zorgen voor een constante stroom van verkeer en potentiële klanten, zonder de noodzaak voor voortdurende financiële input zoals bij betaalde advertenties.

Wanneer verwacht u resultaten van uw SEO-inspanningen?

SEO is geen snelle oplossing. Het duurt gemiddeld 3 tot 9 maanden voordat significante veranderingen in zoekmachine rankings zichtbaar zijn. Dit proces omvat de indexatie en evaluatie van uw website door Google, om te bepalen welke positie uw pagina’s verdienen op basis van relevantie en autoriteit binnen uw niche.

SEO op maat: De juiste strategie voor uw bedrijf

De behoeften van een e-commerce platform verschillen aanzienlijk van die van een lokale dienstverlener. Het identificeren van de juiste SEO-strategie is essentieel voor succes. Dit kan variëren van basis SEO-tekstoptimalisatie tot een meer geavanceerde aanpak, zoals linkbuilding en technische SEO, afhankelijk van de intensiteit van de concurrentie in uw markt.

Investeringen in SEO zijn essentieel voor bedrijven die streven naar langdurige online zichtbaarheid en succes. Door de juiste strategie te kiezen en geduldig te zijn met de resultaten, kunt u een solide basis leggen voor uw online aanwezigheid, die blijft presteren, zelfs zonder constante financiële input.

De ROI van SEO: Een Diepgaande Analyse

Een van de meest gestelde vragen over SEO is: “Wat zal het mij opleveren?” Het begrijpen van de return on investment (ROI) van SEO is cruciaal voor elke bedrijfseigenaar of marketeer die overweegt in zoekmachineoptimalisatie te investeren.

Begrip van SEO-ROI

De ROI van SEO kan worden berekend door de langetermijnvoordelen van organisch verkeer te beoordelen in vergelijking met de kosten van SEO-inspanningen. Hoewel de initiële kosten hoger kunnen zijn, zijn de voortdurende kosten voor het onderhouden van SEO-posities aanzienlijk lager dan voor betaalde advertentiecampagnes, wat resulteert in een hogere winstgevendheid op lange termijn.

Factoren die de SEO-ROI beïnvloeden

Verschillende factoren kunnen de ROI van SEO beïnvloeden, waaronder de kwaliteit van de geïmplementeerde SEO-strategie, de concurrentie binnen de niche, en de snelheid waarmee Google updates en wijzigingen in het algoritme implementeert. Een grondige en goed uitgevoerde SEO-strategie zal leiden tot een hogere ROI door een toename van gekwalificeerd organisch verkeer en verbeterde conversieratio’s.

SEO en gebruikerservaring

Een belangrijk aspect van SEO dat vaak over het hoofd wordt gezien, is de gebruikerservaring (UX). Google beloont websites die niet alleen rijk zijn aan trefwoorden en backlinks, maar ook een positieve gebruikerservaring bieden. Dit omvat snelle laadtijden, een mobielvriendelijk ontwerp, en intuïtieve navigatie. Door de gebruikerservaring te verbeteren, kan uw website hoger ranken, wat leidt tot een verhoogde zichtbaarheid en een hogere ROI.

Langetermijnwaarde van SEO

De echte waarde van SEO ligt in de langetermijnvoordelen. In tegenstelling tot betaalde advertenties, waarbij verkeer stopt zodra de betaling stopt, blijft SEO verkeer genereren over de tijd. Dit bouwt een duurzame basis op voor uw bedrijf online, verhoogt de merkbekendheid, en vestigt autoriteit binnen uw industrie.

De investering in SEO is een investering in de toekomst van uw bedrijf. Door de nadruk te leggen op kwalitatieve SEO-strategieën die zich richten op zowel zoekmachine rankings als de gebruikerservaring, kunt u een solide online aanwezigheid opbouwen die de tand des tijds zal doorstaan en een significante ROI zal opleveren.

Veelgestelde Vragen over SEO

1. Wat is SEO en waarom is het belangrijk?

Antwoord: SEO staat voor Search Engine Optimization en helpt uw website hoger te ranken in zoekmachines zoals Google. Dit is belangrijk omdat het zorgt voor meer zichtbaarheid en organisch verkeer, wat essentieel is voor het succes van elke online onderneming.

2. Hoe lang duurt het voordat SEO resultaten oplevert?

Antwoord: SEO is een langetermijnstrategie. Gemiddeld duurt het 3 tot 9 maanden voordat u significante verbeteringen in uw rankings ziet. Dit hangt af van vele factoren, waaronder de concurrentie in uw niche en de kwaliteit van uw SEO-strategie.

3. Is SEO alleen belangrijk voor grote bedrijven?

Antwoord: Nee, SEO is belangrijk voor bedrijven van elke grootte. Zelfs lokale kleine bedrijven kunnen profiteren van SEO door beter zichtbaar te zijn voor potentiële klanten in hun regio.

4. Wat is het verschil tussen on-page en off-page SEO?

Antwoord: On-page SEO omvat optimalisaties op uw eigen website, zoals content, afbeeldingen en meta-tags. Off-page SEO verwijst naar activiteiten buiten uw website, zoals linkbuilding, om de autoriteit en ranking van uw site te verbeteren.

5. Kan ik SEO zelf doen of moet ik het uitbesteden?

Antwoord: Afhankelijk van uw kennis en tijd kunt u sommige SEO-activiteiten zelf uitvoeren. Echter, voor complexe taken en om maximale resultaten te behalen, wordt aanbevolen om SEO uit te besteden aan specialisten.

6. Hoeveel kost SEO?

Antwoord: De kosten van SEO kunnen variëren afhankelijk van de omvang van het project en de gewenste resultaten. Een basis SEO-pakket begint vaak vanaf €1.000 per maand, maar meer uitgebreide strategieën kunnen oplopen tot €3.500 per maand of meer.

7. Wat is linkbuilding en waarom is het belangrijk?

Antwoord: Linkbuilding is het proces van het verkrijgen van links van andere websites naar uw site. Dit is belangrijk omdat het de autoriteit van uw website verhoogt, wat een positieve invloed heeft op uw SEO-ranking.

8. Hoe meet ik het succes van mijn SEO-inspanningen?

Antwoord: Het succes van SEO kan worden gemeten aan de hand van verschillende metrics, waaronder verbeteringen in rankings, toename van organisch verkeer, en conversieratio’s. Tools zoals Google Analytics kunnen hierbij helpen.

9. Wat is lokale SEO?

Antwoord: Lokale SEO is het optimaliseren van uw online aanwezigheid om meer klanten uit uw lokale omgeving aan te trekken. Dit is vooral belangrijk voor kleine bedrijven en dienstverleners die zich richten op klanten in de buurt.

10. Hoe blijf ik up-to-date met SEO?

Antwoord: SEO is een voortdurend veranderend veld. Om up-to-date te blijven, is het belangrijk om industrie-nieuws te volgen, deel te nemen aan relevante forums en webinars, en regelmatig uw strategieën te herzien en aan te passen.

Meer weten over onze SEO pakketten? Neem contact op met ons SEO bureau.