SEO pakketten

SEO pakketten helpen je vindbaar te worden in Google. Dit is de meest duurzame lange-termijn strategie. Je krijgt meer bezoekers op je website, waardoor je meer aanvragen en bestellingen krijgt. Zoekmachine optimalisatie kost veel tijd. De eerste resultaten? Die zie je op zijn vroegst pas na 6 maanden. Daarom zijn onze SEO pakketten alleen beschikbaar voor min. een jaar met een minimum van €1.500,- per maand.

  • SEO strategie
  • Zoekwoord-analyse
  • Technische SEO
  • On-page SEO
  • Linkbuilding
  • SEO teksten
  • Blogs en plaatsingen
  • Lokale SEO

SEO pakket?

6 + 10 =

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij ons.

SEO werkt voor elk soort bedrijf

Van webshops & dienstverleners tot de Nederlandse handboog bond, uitzendbureaus, ZZP'ers en marketing specialisten.

SEO werkt voor voor jouw bedrijf of organisaties omdat 90%+ van je klanten online zoekt. De vraag is eerder: vinden ze jouw product of dienst in Google? Daar zorg je voor met SEO.

Wil je de SEO cursus nu al plannen?

Klanten ervaring marketingbureau Goirle
Klanten ervaring marketingbureau Goirle24
verandermanager klant SEO bij Marketingbureau goirle
Bubbelbad leverancier klant van De maandelijkse marketeer
Uitzendbureau in Den haag klant van marketingbureau in Goirle
marketing voor changes ggz

Gem. klantwaardering: 9,6

De top 3 in Google krijgt 60% van alle bezoekers. Wij zorgen dat je website bovenaan in Google komt. 

Meer dan 20% van de bezoekers bekijkt alleen #1

SEO pakketten

Je website of webshop op de eerste pagina krijgen kost tijd. Zeker bij hoge zoekmachine-concurrentie. Moeten SEO specialisten jouw website op de eerste pagina krijgen? Wees dan voorbereid op deze aanloopperiode.

Wil je het resultaat versnellen? Verhoog dan het aantal uren OF ondersteun de activiteiten met betaalde (SEA) campagnes. Je ziet dan 1. Direct resultaat én 2. Je versterkt het resultaat van je zoekmachine optimalisatie abonnement nu én op langere termijn. 

 

SEO pakketten: de duurzaamste marketing investering

SEO pakketten starten vanaf 6 maanden. Waarom? Betere vindbaarheid in Google kost tijd. Logisch. Want had Search Engine Optimization geen prioriteit tot nu? Dan loop je gegarandeerd achter.

Je concullega’s die wel in zoekmachine optimalisatie geïnvesteerd hebben? Dat zijn degene die momenteel in de top 10 staan! Zij profiteren van de enorme groei in online bestellingen.

Relax. Met onze SEO pakketten halen wij ze zo snel mogelijk voor je in. Met een SEO abonnement wordt én blijf je vindbaar voor klanten. Op de juiste zoekwoorden natuurlijk!

 

SEO begint met strategie

Elk bedrijf heeft een website. Een paar miljoen websites dus. We kijken daarom goed naar waar jij in uitblinkt én zorgen dat je daarop scoort.

SEO pakketten zorgen voor blijvend resultaat

Hoe langer en meer je werkt aan SEO? Des te groter de resultaten! SEO pakketten zijn het best te vergelijken met een sneeuwbal. Ze komen langzaam op gang, maar eenmaal op kracht…

Win met SEO pakketten

Zoekmachine optimalisatie is altijd in beweging, net als je concurrent! In SEO pakket monitoren we je hen ook en sturen o.b.v. de inzichten bij. 

In SEO pakketten letten we op Google trends

Werken we aan een of meerdere SEO pakketten van jou? Dan letten we goed op wat Google doet. Door content te ontwikkelen a.d.h.v. deze inzichten maken we jouw SEO traject nóg resultaatgerichter.

SEO pakketten kiezen

Gratis SEO advies

Ben jij klaar om een SEO pakket te kiezen? Plan dan een gratis intake.
O.b.v. jouw wensen en behoeften adviseren we je graag over een SEO abonnement keuze.

Momenteel een kleiner budget, maar tijd beschikbaar? Informeer naar SEO coaching! Meer budget beschikbaar én een groeiwens? Informeer naar een maatwerk project. 

Kennismaken?

Je mag natuurlijk ook langskomen bij De maandelijkse marketeer. We als full service marketingbureau vanuit Tilburg, Goirle om specifiek te zijn. Dat is een kwartier vanaf Breda of half uurtje vanaf Den Bosch of Eindhoven (Noord-Brabant).

Woon je ver(der) weg? Geen probleem. We kunnen ook volledig online kennis maken en zaken doen!