Online marketing bureau Spijkenisse of liever resultaat?

Aan jou de keus. Een online marketing bureau in Spijkenisse? Of één marketing professional 104km verderop? Degene die jij zojuist vond in Google. Boven het online marketing bureau in Spijkenisse dat je wilde kiezen. De keus is simpel: resultaat of afstand?

De fysieke afstand? Een illusie. Met beeldbellen zitten we direct naast elkaar. Waarom jij ons gevonden hebt? Dat is omdat we inzetten op slimme marketing. Liever niet op dure. Jij ook? Dan kan je het vast, net als onze andere MKB klanten, goed met ons vinden. We worden daarom ook beoordeeld met een 9,6. 

Klanten waarderen dat we meedenken over zowel geld- als tijdbesparingen. Want beide zijn kostbaar voor jou als ondernemer. Dure woordjes zoals Search Engine Optimization? Die vermijden we zoveel mogelijk.

Het betekent gewoon: wat je moet doen om bovenaan in Google te staan.

Hoe kan het dat jij ons vindt? En mensen die bijvoorbeeld zoeken naar een online marketing bureau in Gent? Dat leggen we graag uit. Dat komt omdat we anders werken dan de meeste marketing bureaus.

Verder heb je bij De Maandelijkse Marketeer één mannetje voor al je marketing. Een die direct de telefoon opneemt als je belt. Hoe zit dat met een online marketing bureau in Spijkenisse? Vergelijk ons gerust.

online marketing bureau spijkenisse nodig?

 Klaar om met social media marketing of internet marketing aan de slag te gaan? Bel dan even of plan jouw half uur gratis advies. Daarin geven we je direct concrete tips.

Online marketing bureau Spijkenisse of Tilburg?

Jouw online aanwezigheid als bedrijf is essentieel. Daar is je klant, dus daar moet jij ook zijn. Ben je dat niet? Dan loop je ze mis en kiezen ze voor jouw concurrent die er wel is. Maar.. Moet een online marketing bureau in Spijkenisse daar voor zorgen? Nee, resultaat telt meer dan afstand. Vinden wij tenminste. Natuurlijk ben je vrij om daar zelf wat van te vinden.

Hoe wij anders zijn dan andere online marketing bureaus? In Spijkenisse, maar ook andere plekken in Nederland? Wij werken met marketing pakketten. Want marketing vraagt maandelijks aandacht. Dus ontwikkelden we een marketing pakket voor MKB bedrijven. Het start (vaak) met een praktijkgerichte online marketing strategie. Gebaseerd op de behoefte van jou en je klanten. Na een akkoord voeren wij de strategie voor je uit OF coachen we jou of je medewerkers naar online succes.

Wij maken marketing makkelijk. Dat doen we in 2 vormen.
1. Je marketing (gedeeltelijk) verzorgen. Wij doen het dan voor je.
2. Jou of je medewerkers marketing zelf leren doen. 

Marketing zelf leren doen is de beste optie om kosten te besparen.
Leer het maximale uit marketing te halen bij elke activiteit. We coachen je in de uitvoering van jouw online marketing strategie. Snap je iets niet? Dan leggen we het gewoon uit, doen het voor of samen met je. Een online marketing bureau in Spijkenisse is wel dichterbij. Is de afstand dan niet beperkend?

Nee juist niet. Wij delen ons scherm met je of jij met ons. Zo maken we marketing makkelijk. Of je nu thuis werkt of op kantoor. We kunnen zelfs op afstand je computer bedienen, maar alleen als je dat wilt natuurlijk 😉 V.a. €250,- p.m. heb je al een marketing coaching pakket. Zo heb je garantie dat je altijd aan de juiste zaken werkt, op de meest doeltreffende wijze. Zo levert je budget meer op.

Weinig tijd / zin? Online marketing uitbesteden is de beste optie.
Je bent liever met iets anders bezig dan marketing? Dat geloven we meteen. Je bent niet de enige ondernemer die zo denkt. Daarom kan je v.a. €1.500,- p.m. al stijgen in Google. Voor €3.500,- p.m. kan je als MKB’er jouw volledige marketing al uitbesteden. Wij werken voor een vast bedrag aan meer; volgers, klanten, bezoekers, bestellingen, enz. krijgen voor voor jouw bedrijf. Het is net wat jij wilt. Maandelijks krijg je een terugkoppeling van de resultaten.

Hiervoor gebruiken we o.a.
• Zoekmachine optimalisatie (SEO).
• Zoekmachine adverteren (SEA).
Social media.
• E-mail.
• Conversie optimalisatie
• Strategie en uitvoering.
• Vormgeving en content.

SEO bureau Spijkenisse of De Maandelijkse Marketeer?

Je zoekt naar een SEO bureau in Spijkenisse en je vindt deze pagina van ons bedrijf: De Maandelijkse Marketeer. Prachtig, toch? Dat is precies de kracht van SEO. Het gaat er jou immers toch om dat JIJ gevonden wordt met jouw bedrijf in Google (en andere zoekmachines)? Dan wil je ook kiezen voor iemand die zelf bovenstaat, zo werkt dat, snappen we! Net als veel andere SEO bureaus is ons bureau digitaal dichtbij jou in Spijkenisse, maar fysiek wat verder weg. Een half uurtje rijden zo ongeveer, maar we werken natuurlijk ook volledig online voor je 😉  Wil je kennismaken met een SEO bureau dat jou naar de top brengt? Geef ons een belletje of boek een afspraak via het formulier hieronder.

Hoeveel kost jullie SEO bureau?

De meeste MKB klanten beginnen bij ons SEO bureau met een pakket van €1.600,- tot €2.500,- en schalen gaande verder op. We adviseren altijd minimaal €3.500,- voor een gezonde groei. Als je daar meteen mee kan beginnen? Doen! Zo niet? Laten we er dan samen naartoe groeien. Door te starten met een SEO pakket krijg je meer financiële ruimte om dat wel te doen. 

Nog niet zeker waar je voor gaat. Het marketing / SEO bureau in Spijkenisse? Of het full service marketing bureau Tilburg (Goirle). Plan een half uur gratis advies of bel ons even.