We

maken je website

mooi, vindbaar in Google en conversiegericht. Zo behaalt je website succes!

Jaren ervaring

Websites gemaakt

Website laten maken

Een nieuwe website laten maken? Denk aan je doel: méér klanten. Daarvoor moet je een website laten bouwen die goed werkt én vindbaar is. Wordt hij bezocht? Dan moet hij je klant overtuigen. Zo’n soort professionele websites? Die maken wij al 12 jaar (in én voor Tilburg en omgeving). Wil jij er ook een? Bel ons dan.

Ga je een professionele website laten bouwen? Dan wil je dat je klant jouw website bezoekt, toch? Precies! Daarom moet je weten hoe jouw klant zoekt. Want de woorden die getypt worden in Google? Die moeten wel op jouw website staan natuurlijk!

Laten we dus eerst kijken op welke veelgezochte vragen sluit jouw product en / of dienst aan? Hoe positioneer jij je als het antwoord (SEO)? Dit is iets wat vaak vergeten wordt, maar wat de basis is voor een vindbare website.

website laten maken in tilburg

We

updaten jouw website

Wij voorzien je nieuwe website van de nieuwste technieken, rekening houdend met de laatste Google updates.

Vindbaar en gericht op meer conversies.

Hierdoor is je nieuwe website vanaf de start beter vindbaar. En de conversie dan? Wij adviseren je graag verder over waar je op moet letten bij de inhoud van jouw website. 
We bezitten SEO-teksten- en designgeheimen. Deze delen we graag met je. We zetten ze voor je in of leggen uit hoe jij dat zelf doet. Zo krijg je bezoekers!

Een professionele website? Die is goed voorbereid. Van de architectuur van de website tot de teksten en afbeeldingen. Alles is afgestemd op jouw klanten. Hij is vriendelijk in gebruik én zet bezoekers aan tot actie. 

Wil je dat bereiken? Dan moet je duidelijk weten wat het doel is van je website, van elke pagina, van elke uitbreiding en functie die je wilt toevoegen. Voor een groot deel wordt dit SEO genoemd. Datgene wat je vindbaar maakt in Google.

website design ontwikkelen
website design laten maken

We

luisteren

naar jouw wensen, geven ons advies, zodat je klant krijgt wat hij nodig heeft.

Je hebt je website laten bouwen. De teksten en afbeeldingen stralen uit dat je jouw klant snapt. Samen zorgen we dat je geen boren, maar gaten verkoopt!
(Een knipoog naar Jos Burgers)

Gelukkig verkoop jij deze gaten. Precies de grootte die zij willen én super makkelijk te maken, maar alleen met jouw boor natuurlijk.

Jouw professionele website ligt binnen handbereik. Dus wil je deze laten maken? Laat het ons dan weten. Dan gaan we direct voor je aan de slag! 

We vertalen je wensen naar een mooi webdesign.

website laten ontwikkelen met webshop
Website laten ontwikkelen 2
Website laten ontwikkelen

We

zijn er voor je

Google doet 6 updates per jaar. Loop jij nog bij? Zo niet? Update dan nu.

Marco

Marco

van

van

Gils

Gils