marketing coach voor mkb in tilburg

Marketing coach gezocht?

Een marketing coach garandeert betere resultaten. Hoe? Door fouten en tijdverlies te voorkomen. Individuele coaching biedt een stap voor stap structuur. Jij werkt immers hard aan de marketing voor jouw bedrijf. En tijd? Die heb je maar een keer. Daarom wil je er het meest uithalen.

Hoe marketing coaching werkt?

Succesvolle marketing coaching begint bij kijken naar jouw bedrijf. De eerste stap is daarom Business coaching. Het helpt je bedrijfsdoelen, processen en aandachtspunten duidelijk te maken. Deze vertalen we naar een stap voor stap aanpak van breed naar smal. De stappen zijn: bedrijf -> strategie -> marketing coaching -> specialisatie.

Business coach maakt duidelijk wat er moet gebeuren.

De business coach kijkt naar jouw ondernemingsplan. Wat zijn gedateerde onderdelen? Moet er iets vervangen worden? Moet dit handmatig of geautomatiseerd? De focus ligt op kosten besparen en het verbeteren de in- en externe klanttevredenheid. Vervolgens vertaalt de business coach de vraagstukken naar een marketing en communicatie briefing.

Strategie coach bereidt de praktische uitvoering voor.

De strategie coach vertaalt de briefing naar een plan. Het resultaat? Een praktische stap voor stap werkwijze die je volgt. Bijvoorbeeld een marketing strategie waarmee je potentiële klanten aantrekt. OF juist een aanpak om bestaande klanten te binden. Deze voer je zelf uit onder begeleiding van de strategie coach. Ligt het antwoord in marketing? Dan pakt de marketing coach dit op.

Marketing coach voorziet je van advies, begeleiding en handvatten.

De marketing coach heeft een helikopterview van het marketinglandschap. O.b.v. zijn kennis en ervaring laat hij je de beste oplossingen zien. Passend bij jouw niveau, wensen, behoeften en natuurlijk de laatste ontwikkelingen. Denk aan zelf leren vormgeven voor succesvolle content marketing, e-mailmarketing of het koppelen van jouw offline middelen aan jouw online marketing strategie.

Online marketing coach geeft hulp bij internet marketing.

De persoonlijke begeleiding van de online marketing coach helpt je online advertising te begrijpen. Zijn er onderdelen van online adverteren die je moeilijk vindt? Dan helpt de online marketing coach je er stap voor stap doorheen. Hij helpt je met het instellen op afstand door in te loggen op jouw computer. Samen kijken jullie naar jouw scherm via onze online tool. Zo weet je 100% zeker hoe iets moet en waar het fout gaat.

Online marketing trainer helpt op strategisch en operationeel niveau.

Onze online marketing trainer helpt jou of je medewerkers bij online marketing. Of het nu gaat om social media, B2B of B2C content marketing, automatisering of online adverteren. Hij is slechts een belletje van je verwijderd. In de training leer jij alle online tools, tips en trucs kennen. Onze marketing trainer is niet alleen een online marketeer. Hij heeft ook kennis van jouw webshop en communicatie rondom de marketing zelf. 

Search engine marketing coach of specialist helpt je tot in detail.

De laatste stap van online marketing leren? Dat is hulp bij marketing van een specialist. Bijvoorbeeld een search engine marketing coach. Deze helpt je bij zoekmachine optimalisatie (SEO). Er is echter veel meer mogelijk dan hulp bij zoekmachine optimalisatie, zoals; automatisering coaching, LinkedIn coaching, Linkbuilding, Instagram, Facebook en andere social media begeleiding. Je kiest zelf of je advies of hulp wilt bij een online marketing strategie of juist operationeel, bijvoorbeeld bij het bedenken van posts voor content marketing.

Onze marketing coach geeft jou een half uur gratis advies.

Voor je iets koopt wil je het testen. Toch? Dat werkt bij dienstverlening net zo vinden wij. Daarom krijg je altijd een half uur gratis advies van onze marketing coach. Je krijgt in het gesprek direct concrete handvatten mee. Zo kan je zelf meteen aan de slag. Dus vergeet je gratis marketing coaching sessie niet te claimen! Plan via de agenda een afspraak of stuur een mailtje naar info@demaandelijksemarketeer.nl en wil je toch liever je marketing uitbesteden? Dan kan je dat natuurlijk ook overleggen met onze marketing coach.