Het online marketing bureau voor MKB bedrijven.

Marketing pakketten die slimmer zijn i.p.v. duurder.

  • Één contactpersoon
  • Resultaatgericht
  • Praktisch en onderbouwd

of bel: 013 234 0121

Marketing pakketten voor MKB bedrijven

Voor al jouw vragen m.b.t. marketing, communicatie, organisatie en vormgeving

Doeltreffend.

Kies je voor een marketingpakket dan kies je voor korte- en lange termijn resultaten. Een combinatie tussen beide is ideaal.

Passende aanpak.

We bouwen je marketing vanaf de grond op, alle onzekerheden? Die strepen we een-voor-een weg
tijdens het proces.

kosten marketing pakket?

We stellen samen een min. aantal uren en maanden vast. Meer maanden en uren? Meer korting! Wel zo eerlijk vinden wij.

Welke resultaten behaal ik?

Dat is afhankelijk van je doelen, budget en aanpak. We overleggen je doelen en bouwen zoveel mogelijk zekerheid in.

Succes is zelden toeval. Met een online marketing pakket plan je jouw succes. 

Online marketing gefocust op het MKB.

Een marketing pakket mét resultaat? Precies weten waar je aan toe bent? Onze pakketten helpen MKB bedrijven die marketing: zelf willen leren, het medewerkers willen leren of online marketing willen uitbesteden.

We helpen kosten te besparen en méér (voorspelbare) resultaat te boeken. Door: (samen) een online marketing strategie te ontwikkelen, welke; structuur aanbrengt, acties meetbaar maakt, fouten voorkomt, keuzes onderbouwd én zo onzekerheden wegneemt. Waardoor: resultaten voorspelbaar zijn én doelgericht gewerkt wordt aan online groei. 

 

Case: Lancering niche webshop

Na de stappen van het marketingpakket was social media aan de beurt, we behaalden deze resultaten door psychologie te verwerken in posts.

Verkopen

Binnen één jaar rendabel m.b.v. SEO.

Social media groei met 50%+

1 jaar: van 900 naar 1500 leden

100%+ interactie

Enorme interactie m.b.v. psychologie

Kiezen als MKB'er was nog nooit zo simpel.

Waarom ons online marketing pakket?

Meer dan online marketing

Ons marketing abonnement kijkt naar méér dan jouw online marketing. De vraag ontstaat vanuit een ondernemerswens én bedrijfsdoel, zoals: meer klanten of omzet krijgen.

Wij vertalen de vragen naar marketing-, communicatie- en organisatieoplossingen.

Start / professionaliseer

Start je net met online marketing start óf ga je deze professionaliseren? Dan is afstemming in je organisatie en communicatie vereist. Vaak veranderen interne processen, jouw rol en/of die van je medewerkers.

De benodigde kennis, skills en tools daarvoor? Die behandelen we in elk van onze marketing abonnementen.

Voorkom risico's

Voorkom; extra werk, kosten en dat zaken fout lopen. Ofwel, voorkom véél stress en geregel. Zijn jouw; wensen, mensen, bedrijfsstrategie, marketingstrategie en vormgeving op elkaar afgestemd? Dan blijven je daarnaast vaak veel kosten bespaart.

De bonus? Het rendement van online marketing wordt in elk opzicht vergroot. 

Uit welke marketing pakketten kan ik kiezen?

Een algemeen marketing pakket van De Maandelijkse Marketeer is altijd op maat gemaakt in samenspraak met jou. Jij kiest wat betaalbaar en haalbaar is, samen formuleren we daarop een complete aanpak voor jouw pakket. Pakketten bestaan daarom in de praktijk vaak uit meerdere diensten. Liever één dienst uitbesteden? Daar hebben we ook online marketing pakketten voor. Zo kan je kiezen voor een online marketing pakket dat bijvoorbeeld specifiek gericht is op social media of SEO (vindbaar worden in Google). 

Welk marketing pakket kies ik als mkb bedrijf?

In het kennismakingsgesprek wordt vaak al duidelijk welk marketing pakket het beste bij jou en je (MKB) bedrijf. Na de kennismaking wordt door de meeste bedrijven gekozen voor een pakket met een focus op SEO. De meeste ondernemers houden van de langdurige resultaten die SEO oplevert, maar let op: het kost wel langer om deze resultaten te realiseren. Vaak worden in dit pakket tussendoortjes gemaakt zoals een post voor LinkedIn, de aanpassing van een flyer en dat soort zaken.

Wat gaat zo'n marketing pakket voor mijn bedrijf kosten?

Dat ligt geheel aan de middelen en strategie die je inzet en wat haalbaar is. Voor de volledige transparantie: klanten kopen uiteenlopende pakketten, middelen en budgetten. De kosten van hun marketingpakketten verschilt per bedrijf en varieert tussen de €1.600,- tot €10.000,- per maand. De meeste klanten begonnen met een pakket van €1.600,- tot €2.500,- per maand en schaalden stapsgewijs op. Logisch ook dat je net als anderen pas opgschaalt wanneer je resultaat ziet. Zo ontstaat er immers meer financiële ruimte voor een groter marketing pakket en neemt het enthousiasme over marketing zelf toe. We bieden geen pakketten onder de €1.600,-. Dat heeft één simpele reden: we zetten meerdere professionele tools in om voor jouw bedrijf en onze andere klanten resultaten realiseren.

 

Hoe start ik met een marketing pakket?

Bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek. We stellen dan je marketing pakket in samenspraak met jou samen. Om dat goed te doen hebben we het in ons kennismakingsgesprek over jouw (bedrijfs)doelen. Wat denk jij dat goed gaat en wat mag beter? Wat zijn de tools die je gebruikt of wilt gebruiken én waarom?

Spreekt je logo boekdelen en flyer je actief? Gebruik je WordPress in combinatie met linkbuilding of zoekmachine optimalisatie (SEO)? Of zet je juist advertenties op instagram of Facebook in (social advertising)?

In het gratis kennismakingsgesprek gesprek voor je een marketing pakket afneemt krijg je al direct inzicht en praktische handvatten voor meer omzet en minder kosten.

 

Veelgestelde vragen over onze marketing abonnementen.

Wat vragen andere MKB bedrijven zoal? En wat zijn onze antwoorden? Lees ze hieronder of neem contact op.

Q

Hoe weet ik of een online marketing pakket iets voor mijn bedrijf is?

A

Online marketing is ondenkbaar voor zowel B2B als B2C bedrijven. Wij werken zowel met on- als offline marketing. Welke soort marketing het meeste resultaat levert? Dat lichten we je graag toe.

Q

Kan ik ook enkele opdrachten bij jullie neerleggen?

A

Natuurlijk! Marketing pakketten zijn bedoeld voor langlopende opdrachten. We werken dan structureel aan je marketing. Wil je een nieuwe website, webshop of advies? Dan is dat mogelijk o.b.v een vooraf vastgestelde prijs.

Q

Welke zekerheid krijg ik als ik een marketing pakket neem?

A

We onderbouwen alles vanaf de basis. Zo weet je zeker dat aan de juiste zaken gewerkt wordt. We geven ook aan wat korte en lange-termijn resultaten zijn. We richten ons naast de basis op laaghangend fruit om resultaat te versnellen.

Q

Waarom zou ik mijn marketing bij jullie uitbesteden i.p.v. een ander bureau?

A

Bij ons heb je één contactpersoon. Dat is ook degene die werkt aan al jouw marketing. We houden de lijntjes kort. We zijn proactief en je bent zo veel of weinig betrokken als je zelf wenst. 

Q

Hoe werkt jullie marketing pakket?

A

Vooraf hebben we een intakegesprek. Hierin bespreken we jouw doelen, wensen en behoeften. O.b.v. deze informatie adviseren we je het aantal uren dat je nodig hebt en geven het marketing pakket vorm. We geven aan hoe je kosten kan besparen en wat de verwachtingen zijn. Daarna gaan we elke maand aan de slag en stapelen de resultaten.

Q

Zit ik ergens aan vast?

A

Nee, wij zijn flexibel in onze marketing abonnementen. Elke maand wordt vooraf het bedrag voor je marketing pakket in rekening gebracht. Mocht je om welke reden dan ook willen stoppen? Dan kan je jouw marketing pakket gewoon maandelijks opzeggen. 

Een marketing pakket werkt voor elk (M)KB bedrijf

Van webshops & dienstverleners tot de Nederlandse handboog bond, uitzendbureaus, ZZP'ers en marketing specialisten.

SWil jij meer weten over onze marketing pakketten, stel dan gerust al je vragen in een gratis – en geheel vrijblijvende kennismaking. We moedigen je zelfs aan ervoor of erna nog andere marketingbureaus te benaderen. We starten pas als jij dat wilt en er een goed gevoel bij hebt. Wil je de kennismaking nu planning?

Klanten ervaring marketingbureau Goirle
Klanten ervaring marketingbureau Goirle24
verandermanager klant SEO bij Marketingbureau goirle
marketing pakket review van maanen vakantiehuizen over de maandelijkse marketeer
Uitzendbureau in Den haag klant van marketingbureau in Goirle
marketing voor changes ggz

Gem. klantwaardering: 9,6

Marketing pakketten

Uitgebreide Branchespecifieke Aanpak: Elk bedrijf is uniek, vooral als het aankomt op hun specifieke branche. Ons full service internetbureau biedt branchespecifieke marketingstrategieën die naadloos aansluiten bij de unieke behoeften van jouw onderneming.

Gedetailleerde Concurrentieanalyse: Inzicht in wat jouw concurrenten doen is cruciaal. Wij bieden een diepgaande analyse van jouw concurrenten, wat ons in staat stelt om strategieën te ontwikkelen die jou een stap voor houden.

Integratie van Innovatieve Marketingtechnologieën: We integreren de nieuwste marketingtechnologieën om de efficiëntie en effectiviteit van onze campagnes te verhogen. Van automatisering tot AI-gedreven analyses, wij zorgen ervoor dat je voorop loopt in de digitale marketingwereld.

Persoonlijke Merkontwikkeling en Storytelling: Jouw merk is meer dan alleen een logo of slogan. We helpen bij het ontwikkelen van een krachtige merkidentiteit en het vertellen van jouw unieke verhaal op een manier die resoneert met je doelgroep.

Uitgebreid Klantinzicht en Marktanalyse: We verzamelen en analyseren gedetailleerde klantgegevens om te begrijpen wie jouw klanten zijn en wat hen drijft. Dit helpt ons om op maat gemaakte marketingstrategieën te ontwikkelen die effectief resulteren in meer engagement en conversies.

Ondersteuning in Meertalige Marketing: Als jouw bedrijf internationale ambities heeft, ondersteunen wij je met meertalige marketingcampagnes, zodat je een wereldwijde doelgroep kunt bereiken en bedienen.

Langetermijn Marketingplanning en Strategische Visie: We kijken niet alleen naar directe resultaten, maar ontwikkelen ook een langetermijn marketingvisie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen en toekomstige groeiplannen.

Voor meer informatie over onze diensten, neem gerust contact met ons op of plan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien met onze marketingpakketten.