Het online marketing bureau voor MKB bedrijven.

Marketing pakketten die slimmer zijn i.p.v. duurder.

  • Één contactpersoon
  • Resultaatgericht
  • Praktisch en onderbouwd

of bel: 013 234 0121

Marketing pakketten voor MKB bedrijven

Voor al jouw vragen m.b.t. marketing, communicatie, organisatie en vormgeving

Doeltreffend.

Kies je voor een marketingpakket dan kies je voor korte- en lange termijn resultaten. Een combinatie tussen beide is ideaal.

Passende aanpak.

We bouwen je marketing vanaf de grond op, alle onzekerheden? Die strepen we een-voor-een weg
tijdens het proces.

kosten marketing pakket?

We stellen samen een min. aantal uren en maanden vast. Meer maanden en uren? Meer korting! Wel zo eerlijk vinden wij.

Welke resultaten behaal ik?

Dat is afhankelijk van je doelen, budget en aanpak. We overleggen je doelen en bouwen zoveel mogelijk zekerheid in.

Succes is zelden toeval. Met een online marketing pakket plan je jouw succes. 

Online marketing gefocust op het MKB.

Een marketing pakket mét resultaat? Precies weten waar je aan toe bent? Onze pakketten helpen MKB bedrijven die marketing: zelf willen leren, het medewerkers willen leren of online marketing willen uitbesteden.

We helpen kosten te besparen en méér (voorspelbare) resultaat te boeken. Door: (samen) een online marketing strategie te ontwikkelen, welke; structuur aanbrengt, acties meetbaar maakt, fouten voorkomt, keuzes onderbouwd én zo onzekerheden wegneemt. Waardoor: resultaten voorspelbaar zijn én doelgericht gewerkt wordt aan online groei. 

 

Kiezen als MKB'er was nog nooit zo simpel.

Waarom ons online marketing abonnement?

Meer dan online marketing

Ons marketing abonnement kijkt naar méér dan jouw online marketing. De vraag ontstaat vanuit een ondernemerswens én bedrijfsdoel, zoals: meer klanten of omzet krijgen.

Wij vertalen de vragen naar marketing-, communicatie- en organisatieoplossingen.

Start / professionaliseer

Start je net met online marketing start óf ga je deze professionaliseren? Dan is afstemming in je organisatie en communicatie vereist. Vaak veranderen interne processen, jouw rol en/of die van je medewerkers.

De benodigde kennis, skills en tools daarvoor? Die behandelen we in elk van onze marketing abonnementen.

Voorkom risico's

Voorkom; extra werk, kosten en dat zaken fout lopen. Ofwel, voorkom véél stress en geregel. Zijn jouw; wensen, mensen, bedrijfsstrategie, marketingstrategie en vormgeving op elkaar afgestemd? Dan blijven je daarnaast vaak veel kosten bespaart.

De bonus? Het rendement van online marketing wordt in elk opzicht vergroot. 

Veelgestelde vragen over onze marketing abonnementen.

Wat vragen andere MKB bedrijven zoal? En wat zijn onze antwoorden? Lees ze hieronder of neem contact op.

Q

Hoe weet ik of een online marketing pakket iets voor mijn bedrijf is?

A

Online marketing is ondenkbaar voor zowel B2B als B2C bedrijven. Wij werken zowel met on- als offline marketing. Welke soort marketing het meeste resultaat levert? Dat lichten we je graag toe.

Q

Kan ik ook enkele opdrachten bij jullie neerleggen?

A

Natuurlijk! Marketing pakketten zijn bedoeld voor langlopende opdrachten. We werken dan structureel aan je marketing. Wil je een nieuwe website, webshop of advies? Dan is dat mogelijk o.b.v een vooraf vastgestelde prijs.

Q

Welke zekerheid krijg ik als ik een marketing pakket neem?

A

We onderbouwen alles vanaf de basis. Zo weet je zeker dat aan de juiste zaken gewerkt wordt. We geven ook aan wat korte en lange-termijn resultaten zijn. We richten ons naast de basis op laaghangend fruit om resultaat te versnellen.

Q

Waarom zou ik mijn marketing bij jullie uitbesteden i.p.v. een ander bureau?

A

Bij ons heb je één contactpersoon. Dat is ook degene die werkt aan al jouw marketing. We houden de lijntjes kort. We zijn proactief en je bent zo veel of weinig betrokken als je zelf wenst. 

Q

Hoe werkt jullie marketing pakket?

A

Vooraf hebben we een intakegesprek. Hierin bespreken we jouw doelen, wensen en behoeften. O.b.v. deze informatie adviseren we je het aantal uren dat je nodig hebt en geven het marketing pakket vorm. We geven aan hoe je kosten kan besparen en wat de verwachtingen zijn. Daarna gaan we elke maand aan de slag en stapelen de resultaten.

Q

Zit ik ergens aan vast?

A

Nee, wij zijn flexibel in onze marketing abonnementen. Elke maand wordt vooraf het bedrag voor je marketing pakket in rekening gebracht. Mocht je om welke reden dan ook willen stoppen? Dan kan je jouw marketing pakket gewoon maandelijks opzeggen. 

Kitty KilianKitty Kilian
14:18 12 Apr 22
Ik moest er toch een keer aan geloven. SEO. Marco heeft me een paar geweldige tips gegeven, die ik nou snel ga uitvoeren. Fijn, zo'n enthousiaste meedenker!
Clifton HofwijksClifton Hofwijks
13:46 20 Feb 22
Heb een leuk gesprek gehad met De maandelijkse marketeer. Na dat wij hebben uitgelegd wat wij willen werd het geen vertaald naar hoe dit aangevlogen kan worden met welke mogelijkheden ect. Niet al te veel commerciële praatjes wat goed bij mij past. Lijkt mij dan ook een bureau te zijn van geen woorden maar daden! Wij hebben al diverse bureaus gesproken maar De maandelijkse marketeer springt er wel uit hoor!
Ik heb een online gesprek met Marco gehad waarbij hij mijn website onder de loep heeft genomen en tips heeft gegeven om mijn vindbaarheid te vergroten. Hij legt alles heel goed en duidelijk uit. Ondanks dat ik zelf nog niet zoveel technische kennis heb, was het heel goed te begrijpen en waren het hele bruikbare tips. Hij denkt echt met je mee in wat voor jou nodig is. Door online het scherm te delen kun je met hem meekijken wat hij precies bedoelt dus dat maakt het nog duidelijker. Ik ben enorm geholpen!
Judith VestjensJudith Vestjens
13:39 02 Feb 22
Mijn doel was om met bepaalde zoekwoorden hoger in de zoekmachine te komen. Marco heeft me goede tips gegeven om mijn seo te verbeteren, bedankt hiervoor!
Iris KnolIris Knol
17:35 29 Jan 22
Enorm goed geholpen door De Maandelijkse Marketeer! Ik had heel wat vragen m.b.t. Wordpress etc. en ik kreeg elke keer super snel antwoord. Kwam ik er zelf niet uit, werd er voor mij gekeken. Heel blij mee! Bedankt!
A Google User
A Google User
17:35 29 Jan 22
Enorm goed geholpen door De Maandelijkse Marketeer! Ik had heel wat vragen m.b.t. Wordpress etc. en ik kreeg elke keer super snel antwoord. Kwam ik er zelf niet uit, werd er voor mij gekeken. Heel blij mee! Bedankt!
I VerheyenI Verheyen
19:02 26 Jan 22
Ik ben zeer tevreden over de gekregen hulp van 'de maandelijkse marketeer.' Marco wist mij goed te begeleiden en kon erg professioneel advies geven. Daarbovenop nam hij ook uitgebreid zijn tijd voor allerlei vragen, tips en advies. Dankjewel! Zeker een aanrader wat mij betreft!
Snelle reactie, vriendelijk en goede tips.
js_loader

Kies zelf het aantal uren per maand