Marketing abonnement

Kies voor een vast bedrag per maand een (online) marketing abonnement dat bij jouw bedrijf or organisatie past. De Maandelijkse Marketeer kan werken aan al jouw marketingactiviteiten. We bieden een flexibele marketingabonnementen geschikt voor zowel B2B en B2C ondernemingen, welke op maat afgestemd kunnen worden naar wens. De meeste klanten zijn klein begonnen met een abonnement van €1.600,- en gaandeweg opgeschaald.

Waarom bieden we een marketingabonnement aan?

Omdat er in de praktijk bij KB en MKB bedrijven vaak aan uiteenlopende offline en online marketingactiviteiten gewerkt moet worden. Omdat de werkzaamheden zo uiteenlopen biedt een marketing abonnement veel flexibiliteit. Samen bepalen we een X aantal uren per maand waarin gewerkt wordt aan jouw marketing. Ook bepalen we de focus per maand, waarna jij je weer kan richten op het ondernemen zelf. Aan het einde van de maand ontvang je een rapportage en hebben we contact om af te stemmen waar de focus komende maand op ligt.

Heb je specifieke wensen of marketingactiviteiten die je wilt uitbesteden zoals het schrijven en maken van content, SEO (zoekmachine optimalisatie) voor Google of Bing, zoekmachine marketing, social media marketing, e-mailmarketing of wil je juist een keer een print-campagne met papier of Abri’s doen? Dan kun je ook een pakket kiezen voor één van deze activiteiten.

Marketing abonnementen

Naar wat voor marketing abonnementen ben je op zoek? Je kan kiezen voor een algemeen abonnement waarin je echt alles kan laten doen of een heel specifiek abonnement om één onderdeel van je marketing uit te besteden.

Alles-in-een marketing abonnement

Het alles-in-een marketing abonnement is ons meest generieke abonnement waarbij we inspringen op de customer journey van jouw klant. Bij deze ‘klantreis’ komt jouw (potentiele) klant namelijk vaak met je in contact. Op elk van die momenten wil je jouw boodschappen communiceren, passend bij de fase waarin de klant zich bevindt. Bijvoorbeelde de oriënterende fase, vergelijkende fase, maar zeker ook de koop- en ambassadeursfase.

Binnen dit marketing abonnement kan je kiezen voor echt alles wat binnen én buiten je marketingmix valt. Kies bijvoorbeeld voor drukwerk, grafisch vormgeving voor drukwerk op papier van o.a. posters, flyers en het photoshoppen van fotografie en folders. Zowel off- als online maken we ook design voor je branding en re-branding van bijvoorbeeld je logo en huisstijl, communicatie, advies over acquisitie, en hulp bij automatisering (marketing automation) of welke vorm van online marketing hieronder dan ook ook.

Marketing abonnement voor online marketing

Online marketing wordt ook wel digital marketing genoemd en vormt een groot deel van de moderne marketing mix van iedere organisatie en elk bedrijf. Logisch, want tegenwoordig is bladeren in een telefoongids er niet meer bij. Je zal echt online vindbaar moeten zijn voor je doelgroep en je bedrijf, product en/of dienst moeten pitchen bij potentiële klanten.

Binnen het online marketing abonnement doen we daarom op een datadriven manier alles wat met jouw online marketing te maken heeft. Van SEO en SEA (Google Ads) tot social media marketing en het aanpassen van je website of marketingcampagnes.

Zo starten we het ene moment je nieuwsbrief, maken we geautomatiseerde oplossingen om meer te verkopen en op een ander moment stellen we weer heatmaps in om te analyseren, waardoor we aanpassingen kunnen maken om je CRO Conversion Rate Optimization) te verhogen.

Ofwel bij online marketing passen we slimme truckjes toe op alle digitale kanalen waardoor je meer aanvragen en verkopen zal realiseren, maar zorgen bijvoorbeeld ook voor meer merklading en naamsbekendheid via  social media media of bezoekers via SEO (Search Engine Optimization). Ook webdevelopment en alles met techniek wat bij SEO hoort valt onder dit pakket.

Binnen het marketing abonnement voor online marketing valt dus echt alles wat met online marketing te maken heeft. Dit kan bijvoorbeeld content creatie zijn voor je social media, schrijven van teksten voor je website of webshop, designs ontwikkelen voor je social media kanalen, video’s opnemen, podcasts en interviews organiseren, maar ook community-building of betaalde advertenties en campagnes draaien op Facebook, Instagram, TikTok en andere social media kanalen. Andere ideeën? Laat ze horen!

Marketing abonnement voor SEO

Het marketing abonnement voor SEO hebben we bewust als apart SEO pakket gepresenteerd. Hierin valt alles van zoekwoordenonderzoek tot content creatie en optimalisatie. Denk aan activiteiten zoals het schrijven van blogs en gastblogs, onpage SEO optimalisaties, offpage SEO en linkbuilding, het otimaliseren van bestaande content en pagina’s, technische SEO van je website of webshop.

Marketing abonnement voor e-commerce SEO nodig?

We optimaliseren en produceren op schaal SEO productteksten, productcategorieën en ondersteunende content zoals Blogs die ranken.

Marketing abonnement voor Social media

Facebook ads, Instagram advertenties, TikTok videos? Het kan allemaal binnen het social media marketing abonnement voor social media. We werken onder andere aan community-building van je bedrijfspagina’s zoals die van Facebook of LinkedIn, maar stellen ook advertenties en campagnes voor je in.

Marketing abonnement voor content marketing

Ben je zelf een marketeer of agency en op zoek naar een verlengstuk van je marketingdiensten? Wij staan voor je klaar. Vaak wordt ons gevraagd om specifiek in te springen bij content marketing, met namen SEO teksten zijn erg populair. We werken namelijk met de beste on-page tools en op basis van de nieuwste inzichten, het resultaat en bewijs? Dat is dat jij en veel anderen deze en onze andere pagina’s hebben gevonden.

Marketing voor meerdere bedrijven uitbesteden?

Bij De Maandelijkse Marketeer kan je terecht als ondernemer, ook als je meerdere bedrijven hebt. We werken voor meerdere klanten die verschillende bedrijven hebben. Jouw marketing voor meerdere projecten uitbesteden is dus geen enkel probleem. Vaak zien we dat ondernemers gaandeweg veranderen in serial entrepreneurs met meerdere bedrijven. Herken jij jezelf daar ook in? Top! Dan helpen we je graag.

Waarom een marketing abonnement van de Maandelijkse Marketeer?

We investeren volop in trainingen en de beste tools, maar hebben geen overheadkosten. Al je geld gaat dus ook naar deze tools, trainingen en onze uren. Dat scheelt je al snel tientallen euro’s per uur ten opzichte van een gemiddeld online marketing bureau. Je hebt hier altijd één aanspreekpunt met één telefoonnumer. Deze marketeer is tegelijkertijd ook bezig met jouw marketingwerkzaamheden, dat praat wel zo lekker. Dit in tegenstelling tot bureaus waarbij verschillende marketeers aan jouw projecten werken en waar elke doorgestuurde mail je weer wat onnodig geld kost. Dezelfde contactpersoon houdt jou ook op de hoogte van de voortgang van je project en staat voor jou klaar bij welke problemen, vragen of ideeën je ook wilt bespreken.

Wat kost een marketing abonnement?

De kosten voor een marketing abonnement variëren van €1.600,- tot €7.000,- excl. btw. per maand. De meest gekozen optie is het “Sneller groeien” abonnement. We zien dat kleinere of startende bedrijven vaak beginnen met de goedkoopste optie en daarna doorgroeien.

SEO werkt voor elk soort bedrijf

Van webshops & dienstverleners tot de Nederlandse handboog bond, uitzendbureaus, ZZP'ers en marketing specialisten.

SEO werkt voor voor jouw bedrijf of organisaties omdat 90%+ van je klanten online zoekt. De vraag is eerder: vinden ze jouw product of dienst in Google? Daar zorg je voor met SEO.

Wil je de SEO cursus nu al plannen?

Klanten ervaring marketingbureau Goirle
Klanten ervaring marketingbureau Goirle24
verandermanager klant SEO bij Marketingbureau goirle
marketing pakket review van maanen vakantiehuizen over de maandelijkse marketeer
Uitzendbureau in Den haag klant van marketingbureau in Goirle
marketing voor changes ggz

Gem. klantwaardering: 9,6