Duik in onze wereld

Marketing complex? DMM maakt het makkelijk.

Onze kernwaarden

Bijna elk online marketing bureau doet hetzelfde, toch? Dit zijn de waarden waarin wij ons onderscheiden. 

Vernieuwen

Vergemakkelijken

Vertrouwen

Vernieuwen

Bij ons begin je met een voorsprong. Wij werken alleen met de nieuwste tools en technieken. Jij dus ook! Heeft Google bijvoorbeeld een nieuwe update? Dan zorgen wij dat jouw website daarop afgestemd is.

Vergemakkelijken

Marketing is al moeilijk genoeg. Daarom vermijden – of verhelderen – we marketing vakjargon. Zo begrijpen we elkaar. Is marketing niet je cup of tea? Geen probleem. We leggen zoveel of weinig uit als jij wilt! 

Vertrouwen

We vertrouwen jou als klant, ook als het even wat minder gaat. Onzekerheden? Daar houden we niet van. Dus alles wat we doen is onderbouwd. Onze communicatie? Die is realistisch. Helaas, geen gouden bergen 😉

Een herhaalbaar en schaalbaar proces.

De vier fases van elk project.

tina content eight wheeler blurb icon 1 new min

Analyse en brainstorm

tina content eight wheeler blurb icon 2 new min

Strategie en planning

tina content eight wheeler blurb icon 3 new min

Klein testen en bijsturen

tina content eight wheeler blurb icon 4 new min

Groot opschalen

Wat ons beweegt!

Onze Missie

Wij maken marketing makkelijk zodat MKB bedrijven koplopers worden in de markt. Door weinig tijd blijft marketing vaak achter. Te ver achter. Wij zorgen m.b.v. de nieuwste technieken én onze marketing abonnementen dat MKB’ers elke maand bijblijven. 

Onze Visie

Betaalbare high-end marketing bieden, waardoor MKB’ers met beperkte middelen en budgetten toch in staat zijn te concurreren met grote organisaties.

Onze Strategie

Wij begrijpen de uiteenlopende behoeften van MKB’ers, welke voortvloeien uit; weinig tijd, zin, zekerheid of kennis. Onze adviezen en marketing abonnementen zijn hierop afgestemd. 

Wat zeggen

Onze klanten?

WhatsApp Image 2020 05 21 at 10.24.33

Egbert Edelbroek

“De maandelijkse marketeer “houdt een vinger aan de pols” bij een aantal van mijn bedrijven. Hij heeft een zeer flexibele houding, schakelt makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau – en tussen advies en uitvoering.”

Heks coaching Joyce e1633879535139

Joyce van Tilborg

“Zoveel complimenten van klanten had ik niet verwacht. Binnen 1u meer dan 100 likes bij de lancering van mijn webshop. Alleen maar complimenten over het design en nog belangrijker ook direct de eerste bestellingen.”

Klant de maandelijkse marketeer

Janetta Weijer

“Ik leerde Marco via via kennen. Op mijn vraag: kun je voor / met mij een website maken? Daar begon het avontuur. Hij gaf me tools en adviezen waar ik mee kon werken, en als ik het even niet meer wist.. Belde ik Marco op, samen hebben we nu mijn website gelanceerd. Top samenwerking! Een aanrader deze man!!”