Website laten maken die klanten oplevert?

Een nieuwe website laten maken? Denk aan je doel: méér klanten. Daarvoor moet je een website laten bouwen die goed werkt én vindbaar is. Wordt hij bezocht? Dan moet hij je klant overtuigen. Zo’n soort professionele websites? Die maken wij al 12 jaar (in én voor Tilburg en omgeving). Wil jij er ook een? Bel ons dan.

Voorbeelden uit ons webdesign portfolio

onepager website laten maken

Onepager website

uitgebreide website laten maken

Uitgebreide website

webshop laten in tilburg

Uitgebreide webshop

Het doel van je nieuwe website?

Een nieuwe website laten maken in Tilburg? Geef instructies. Elke pagina van je website moet namelijk één duidelijk doel hebben. Zo levert de webpagina iets op. Wij maken hiervoor altijd een voorstel. Bijvoorbeeld: autoriteit tonen, aanvragen krijgen, service bieden, vindbaar worden op X (SEO), overtuigen van Y of gegevens verzamelen. Is het doel onduidelijk? Dan is de te maken actie voor de bezoeker dat ook.

Houd het doel van klanten voor ogen: Dat is het perfecte antwoord krijgen op de vraag die ze hebben. Op het juiste moment. Op de juiste manier. Daar moet goed over nagedacht zijn. Alleen zo krijg je meer klanten. Hoe je dat doet? Daar helpen we je graag bij.

Let op website functionaliteit.

Zorg dat de functionaliteit afgestemd is op jouw bezoekers. Op jouw online marketing strategie. Anders krijg je ‘gewoon een website’. Zo een zonder bezoekers die weggeklikt wordt. Terwijl een goede website klanten aanttrekt en blij maakt. Je website laten maken in Tilburg?  Wij voorzien je graag van een mooi webdesign!

Nog geen online strategie? Maak deze dan of laat deze maken. Daarmee krijg je grip op het succes van jouw online aanwezigheid. Doe dit bij voorkeur voor het proces van de website laten bouwen. Dit voorkomt dubbel werk én dubbele kosten.

Je website als onderdeel van je online marketing.

Je website is onderdeel van jouw online marketing. Hij moet een duidelijk doel hebben. Waarschijnlijk: méér klanten, aanvragen of bestellingen. Vanuit jouw klant is het simpelweg antwoord op zijn of haar vraag.

Je website is waar de conversie plaatsvindt, waar je klant vlekkeloos van binnenkomst naar aanvraag gaat, bediend wordt. Je social media en Google? Dat zijn de kanalen die je klanten naar je website of webshop leiden.

Begrijpt je klant jouw boodschap?

Wij begrijpen jouw product of dienst. De unieke waarde ervan. Het is hét antwoord op de vraag van jouw klant. Maar.. Ziet jouw klant dat ook zo? Misschien wel, maar zo niet? Dan zorgen wij dat jouw website dit duidelijk maakt. Zo verkoop je meer.

Dit vraagt om onderzoek, afstemming in de vorm van; design, functionaliteit, websitetekst en beeld. Dit proces begint al vóór de ontwikkeling van jouw website. 

Alleen écht goede websites op maat gemaakt.

Een goedkope website verslechtert; je vindbaarheid, design, veiligheid, snelheid en conversie. Wat juist de redenen zijn van jouw website laten maken. Toch? Al je verdere investeringen in online marketing en offline marketing leveren daardoor minder op. Het is een beetje als een emmer met gaten kopen. Dat doe je toch ook niet? Dus is het tijd voor een nieuwe website of webshop? Laat je dan vooraf goed adviseren door ons webdesign bureau.

Wij kiezen er bewust voor alleen écht goede websites te maken. Een sterke fundering kost wat meer, maar.. Onze visie is dat je er anders beter niet aan kan beginnen. Goedkope, ondoordachte en slecht presterende websites? Die zijn onderaan de streep véél duurder. 

Het verhaal van een website kopen.

Ga je een professionele website laten bouwen? Dan wil je dat je klant jouw website bezoekt, toch? Precies! Daarom moet je weten hoe jouw klant zoekt. Want jouw klant? Die zoekt (o.a.) via Google. Op welke veelgezochte vragen sluit jouw product en / of dienst aan? Hoe positioneer jij je als het antwoord (SEO)? Dit is iets wat vaak vergeten wordt, maar wat de basis is voor een vindbare website.

website laten maken in tilburg
[dipl_lottie url=”https://demaandelijksemarketeer.nl/wp-content/uploads/2021/11/26404-website-building.json” _builder_version=”4.14.4″ _module_preset=”default” custom_margin_tablet=”” custom_margin_phone=”-50%||||false|false” custom_margin_last_edited=”on|phone” hover_transition_duration=”0ms” global_colors_info=”{}”][/dipl_lottie]

DMM werkt aan jouw SEO.

Door SEO vinden klanten je bedrijf al snel in Google. Door onze zoekmachine optimalisatie, met beschrijvingen in Google zijn je klanten overtuigd om door te klikken.  Je klant klikt en de pagina laadt… 1,2,3 seconden verder… Je klant sluit zijn scherm, maar waarom? Je hebt toch een mooie website die vindbaar is? Yup, maar zonder onze aanbevolen hosting kan je website er te lang over doen om te laden. Gelukkig zijn die paar tientjes de kosten niet. DMM verzorgt zelfs de hele overstap als je dit wilt.

 

Je website is nu supersnel.

De volgende klant vindt jouw bedrijf in Google. Klikt, en poef! Daar is hij al. Wat een snelle website! Net als al onze websites trouwens, maar dat terzijde. Nu is het tijd om jouw klant te overtuigen, net zoals wij onze klanten overtuigen, maar dan niet voor een eigen website, maar voor een.. boor? Laten we dat maar als voorbeeld van jouw product nemen voor nu.

Geen boren, maar gaten!

Je hebt je website laten bouwen. De teksten en afbeeldingen stralen uit dat je jouw klant snapt. Want zij willen helemaal geen boor! Zij willen een gat in de muur! Gelukkig verkoop jij deze gaten. Precies de grootte die zij willen én super makkelijk te maken, maar alleen met jouw boor natuurlijk. 

[dipl_lottie url=”https://demaandelijksemarketeer.nl/wp-content/uploads/2021/11/9553-check-animation.json” disabled_on=”on|off|off” _builder_version=”4.14.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dipl_lottie]

Leuk staaltje marketing,

maar jouw full-service marketingbureau heeft nog meer in petto. Wij maken van jouw nieuwe website een op maat gemaakte conversie machine. Deze maken we met het bekende content management systeem: WordPress.

“Huh? Een WordPress website laten maken?” “Ja!” Het wiel is toch al uitgevonden? Je kan ook een website laten bouwen door een HTML ontwikkelaar, met zijn eigen CMS, maar dan betaal je steeds voor elke kleine aanpassing. Nu kan jij, je team of DMM oplossingen snel implementeren. Het budget dat je daardoor overhoud? Dat kan je besteden aan advies, SEO teksten, social media campagnes en drukwerk. Datgene wat klanten oplevert!

Zo maken wij jouw website die klanten oplevert,

maar de vraag aan jou is: “Wanneer?”. Plan je kennismakingsgesprek met ons webdesign bureau hieronder. Tijdens de kennismaking maken we een analyse en geven advies m.b.t. jouw marketing, communicatie, automatisering en vormgeving als geheel. Want al deze onderdelen zijn relevant voor jouw klanten en dus voor jouw resultaten. Dit gratis gesprek geeft je gegarandeerd inzicht in hoe je meer klanten, omzet en winst realiseert.

[dipl_lottie url=”https://demaandelijksemarketeer.nl/wp-content/uploads/2021/11/9885-graphs.json” _builder_version=”4.14.1″ _module_preset=”default” width=”75%” max_width=”75%” min_height=”75%” height=”75%” max_height=”75%” custom_margin=”100px||||false|false” custom_margin_tablet=”100px||||false|false” custom_margin_phone=”-50%||||false|false” custom_margin_last_edited=”on|phone” global_colors_info=”{}”][/dipl_lottie]

Wat kost een website laten maken?

Wat een website kost? Dat is altijd maatwerk en afhankelijk van de functionaliteiten. Om een beeld te geven. Een standaard professionele website bij ons webdesign bureau heeft een gemiddelde marktprijs, namelijk: €1.797,-. excl. btw. Wat krijg je voor dit bedrag? Zeven pagina’s, incl. SEO geoptimaliseerde structuur, teksten en afbeeldingen, uiteraard passend bij jouw doelgroep. Over het algemeen is dit meer dan voldoende voor de start van een website. Als je bovenstaande tekst gelezen hebt snap je dat uitbreiding en content noodzakelijk is. Je kan toepassingen zoals mailsystemen, automatisering, chatbots, funnels, SEO geschreven webpagina’s of blogs bijbestellen binnen elke licentievorm. De standaard website omvat onderstaande pagina’s:

1. Home
2. Dienst / product / service
3. Over ons
4. Contact
5. Privacybeleid (wettelijk verplicht – tekst zelf aan te leveren of bij te bestellen voor €150,- Excl. BTW.)
6. Cookiebeleid (wettelijk verplicht – tekst zelf aan te leveren of bij te bestellen voor €100,- Excl. BTW.)
7. Algemene voorwaarden (wettelijk verplicht – tekst altijd zelf aanleveren)

Wij adviseren altijd een zoekwoorden vooronderzoek te (laten) doen (€1.250). Zo weet je dat de webteksten optimaal aansluiten op jouw doelgroep, waardoor je beter gevonden wordt en webteksten overtuigender zijn. Het voorkomt tevens dubbele kosten en risico’s op langere termijn.

Website laten onderhouden?

Na oplevering van een website wordt (meestal door goedkopere bureaus) je website niet meer onderhouden. Hierdoor wordt je website; trager, meer kwetsbaar om gehackt te worden en er ontstaan foutmeldingen (vaak zelfs zichtbaar voor de klant). In bijna alle gevallen leidt dit tot een verminderd vertrouwen van je klanten richting jouw bedrijf – en zo tot (in)directe imagoschade én minder omzet.

Met een onderhoudslicentie van DMM verklein je de kans op deze problemen significant. Ons webdesign bureau houdt daarnaast maandelijks pro-actief zicht op je nieuwe website. Hierdoor worden problemen voorkomen én blijft hij als nieuw.

De maandelijkse marketeer ontwikkelt jouw website altijd met zelfgekozen tooling en hosting. Alleen zo kan DMM je de optimale snelheid, veiligheid en (SEO)optimalisaties voor je website garanderen. De samenwerking met DMM stopt dus niet na de oplevering, maar gaat door als onderhoudslicentie. De onderhoudslicentie gaat tegelijk met de opdracht van start.

De kosten voor je website onderhouden bedragen ongeveer €60,- / €75,- p.m. excl. btw. waarvan €30,- voor handmatige updates door DMM.

€30,- voor hosting bij Kinsta.
Kinsta garandeert herstel bij hacks, is toonaangevend qua snelheid en veiligheid.

 

Website management uitbesteden?

DMM kan op licentiebasis aan al je marketinguitdagingen werken. Met jou of (gedeeltelijk) voor jou. Het doorlopend aanvullen en optimaliseren van je website (ook wel website management genoemd) is een van de invulling voor de licentie. Je kiest altijd zelf waar DMM aan werkt. Het implementeren van tools en features, nieuwe foto’s, teksten, Blogs, pagina’s en nog veel meer.

Website laten maken in Tilburg

Je kan je website laten maken in Tilburg, Goirle om precies te zijn. Woon je in de buurt? Dan zijn de lijntjes lekker kort. Woon je overigens in Breda, Den Bodsch, Eindhoven of zelfs buiten Noord-Brabant? Dan zijn we altijd goed te bereiken. Het is dan echter handiger om online af te spreken. Zowel als het gaat om je website laten bouwen, als alle andere online marketing zaken.

Jouw website mogelijkheden gratis bespreken?

Claim je gratis website advies. In een half uur overleggen we gratis of – en hoe – je jouw professioneel webdesign wilt laten maken. Het is belangrijk jouw wensen en behoeften voor online succes vast te stellen, maar nóg belangrijker zijn die van jouw klant. Want zij zijn altijd leidend in de gebruikerservaring, precies zoals het hoort bij een professionele website. Tot slot hebben we het over hoe jouw website gevonden gaat worden in Google. De kennismaking geeft direct inzicht in hoe jij met online marketing nieuwe klanten krijgt.