Website leasen?

 

vanaf €77,- per maand

Een website leasen? Waarom zou je dat doen? Als je met je bedrijf wilt starten, zeker als spirituele ondernemer. Is een grote som geld bij elkaar sprokkelen voor een website (gemiddeld €1.500,- tot €5.000,- best wel een uitdaging. Toch wil je een mooi online visitekaartje. Zo kan jij jezelf en wat je doet professioneel presenteren. Ik ken deze uitdaging maar al te goed. Worstel jij ook met deze uitdaging? Dan heb ik een vraag aan je: “Mag ik je helpen?”

Voordelen  website leasen?

Gespreid betalen

In plaats van één groot bedrag aan de start lease je jouw website. Zo heb je  voor de minimale prijs ruim 1.5 jaar de tijd om te ervaren of een website iets voor jou is. Zo krijg je financiële ademruimte.

Maandelijks opzegbaar

De lease van jouw website is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Besluit je om welke reden dan ook te stoppen? Dan wordt met jouw website een ander weer blij gemaakt!

Van website leasen naar kopen

Ben je tevreden? Dan mag je altijd blijven leasen. Gaat na één jaar super met je bedrijf? Dan is kopen voordeliger. Na min. 1 jaar leasen kan je elk moment kiezen de website te kopen voor slechts €750,-

website leasen

Website leasen in 3 stappen:

1. We bellen over je website lease op de door jou aangegeven dag en tijd. (Of je belt direct.)
2. Je levert de benodigde informatie aan.
3. Binnen 2 dagen na aanlevering is jouw website online.

Maandelijks opzegbaar

Snelle en veilige website

Makkelijk uit te breiden

Marketing advies of hulp nodig? 

In één uur van idee naar een werkbare aanpak.

Nog weinig of geen ervaring met (online) ondernemen? Geen zorgen! Ik help je graag bij al je vragen rondom jouw bedrijf en (online) marketing. Denk aan het werven van klanten via social media en beter gevonden worden in Google.
Niet genoeg aan alleen marketing advies? Dan doe ik het een paar keer samen met jou. Ik log dan op afstand in op jouw computer en bel met je. Zo zie je precies wat je moet doen. Op die manier leer je jouw marketing super snel en makkelijk zelf te doen. Heb je nog geen logo, visitekaartje of andere zaken? Geef dan een gil en ik help je het zelf te doen of doe het voor je.

isp 02

Website leasen: veel gekozen

Website leasen? Hieronder zie je het overzicht van de veel gekozen bundels. We bieden oplossingen voor elke situatie. Er zijn verschillende mogelijkheden passend bij elk budget. 

Website leasen

Webshop leasen

Marketing advies

Alle prijzen zijn excl. btw.

Over De maandelijkse marketeer

Mijn naam is Marco van Gils en ik heb inmiddels 12 jaar ervaring met Marketing, Communicatie en grafische vormgeving. Tien jaar geleden won ik mijn eerste ICO Communicatie-award. Daarop volgde werken in dienst, zelf ondernemen en uiteindelijk lezingen geven door heel Nederland. Hiervoor werd ik door o.a. het Innovatienetwerk jeugd en Beunited netwerk (NL divisie) uitgenodigd om te komen spreken over marketing, communicatie, psychologie en innovatie.

Ik heb altijd een sociale insteek gehad. Zo heb ik start-ups gestart en begeleid gericht op kwetsbare doelgroepen. Dit deed ik in het Innovatienetwerk jeugd. De focus: kwetsbare doelgroepen binnen de doelgroep kinderen en jongeren.

Dat ik sinds die periode meer in contact kom met spirituele ondernemers hoort zo te zijn. Spirituele groei heeft me namelijk van mijn angsten afgeholpen. Daarom geloof ik sterk dat de wereld gebaat is bij een algemene spirituele groei. Dat begint bij zichtbaarheid. Om die reden maak ik het voor spirituele ondernemers makkelijk en betaalbaar om te starten. Zo kunnen ze zich online vindbaar maken, andere mensen helpen – en de algemene spirituele groei van de samenleving doen opleven.

marketing lezingen

Wat zeggen onze klanten?

Misschien kennen jullie mijn werk al van de webshop Moonchildren.nl! 

website leasen portfolio item

“Zoveel complimenten van klanten had ik niet verwacht. Binnen 1u meer dan 100 likes bij de lancering van mijn webshop. Alleen maar complimenten over het design en nog belangrijker ook direct de eerste bestellingen.”

Joyce - Moonchildren.nl

“Ik leerde Marco via via kennen. Op mijn vraag: kun je voor / met mij een website maken? Daar begon het avontuur. Hij gaf me tools en adviezen waar ik mee kon werken, en als ik het even niet meer wist.. Belde ik Marco op, samen hebben we nu mijn website gelanceerd. Top samenwerking! Een aanrader deze man!!”

Janetta - Holisticcrows.nl

Overmorgen al online?

bel: 013-2340121 of plan een intakegesprek.

Besluit je na de door jou geplande afspraak door te gaan met het website leasen? Dan wordt de €25- (excl. btw.) van de kennismaking in mindering gebracht op jouw opstartkosten.