Waarom website leasen werkt?

Een website leasen? Waarom zou je dat doen? Als je met je bedrijf wilt starten, zeker als spirituele ondernemer. Is een grote som geld bij elkaar sprokkelen voor een website (gemiddeld €1.500,- tot €5.000,- best wel een uitdaging. Toch wil je een mooi online visitekaartje. Zo kan jij jezelf en wat je doet professioneel presenteren. Ik ken deze uitdaging uit het verleden maar al te goed. Worstel jij ook met deze uitdaging? Dan help ik je graag met een website-lease.

Een website leasen vanaf €77,- per maand?

Een website leasen is al mogelijk vanaf €77,- per maand met eenmalige opstartkosten. Deze wordt automatisch ge-update en een keer per maand maandelijkse gecheckt. Dit werkt hetzelfde als in ons website onderhoudsabonnement. Na 5 jaar is de website geheel van jou! Je kan hem dan naar je eigen hosting verhuizen of door ons laten onderhouden.

[dipl_flipbox _builder_version=”4.14.5″ _module_preset=”default” front_title=”Website betalen in delen” front_use_icon=”on” front_font_icon=”=||divi||400″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ back_body_font_size=”24px” back_image_max_width=”100%” content_max_width=”100%” hover_transition_duration=”0ms” flip_speed=”250ms”]

In plaats van één groot bedrag aan de start lease je jouw website. Zo heb je  voor de minimale prijs ruim 1.5 jaar de tijd om te ervaren of een website iets voor jou is. Zo krijg je financiële ademruimte.

[/dipl_flipbox]

[dipl_flipbox _builder_version=”4.14.5″ _module_preset=”default” front_title=”Website leasen / kopen” front_use_icon=”on” front_font_icon=”=||divi||400″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ back_body_font_size=”24px” back_image_max_width=”100%” content_max_width=”100%” hover_transition_duration=”0ms” flip_speed=”250ms”]

Na 5 jaar website leasen is de site van jou. Gaat na één jaar super met je bedrijf? Dan kan je er op elk moment voor kiezen om de website af te kopen voor slechts €750,-. Je kan hem dan verhuizen naar je eigen hosting of door ons laten hosten.

[/dipl_flipbox]

[dipl_flipbox _builder_version=”4.14.5″ _module_preset=”default” front_title=”Maandelijkse opzegbaar” front_use_icon=”on” front_font_icon=”=||divi||400″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ back_body_font_size=”24px” back_image_max_width=”100%” content_max_width=”100%” hover_transition_duration=”0ms” flip_speed=”250ms”]

De lease van jouw website is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Besluit je om welke reden dan ook te stoppen? Dan wordt met jouw website een ander weer blij gemaakt!

[/dipl_flipbox]

website leasen

Website leasen in 3 stappen:

1. We bellen over het website leasen op de door jou aangegeven dag en tijd.
2. Je levert de informatie aan en betaald de factuur.
3. Binnen 2 weken na aanlevering is jouw website online.

Maandelijks opzegbaar

Snelle en veilige website

Makkelijk uit te breiden

Marketing advies of hulp nodig? 

Nog weinig of geen ervaring met (online) ondernemen? Geen zorgen! Ik help je graag bij al je vragen rondom jouw bedrijf en (online) marketing. Denk aan het werven van klanten via social media en beter gevonden worden in Google.

Niet genoeg aan alleen marketing advies? Dan doe ik het een paar keer samen met jou. Ik log dan op afstand in op jouw computer en bel met je. Zo zie je precies wat je moet doen. 

Op die manier leer je jouw marketing super snel en makkelijk zelf te doen. Heb je nog geen logo, visitekaartje of andere zaken? Geef dan een gil en ik help je het zelf te doen of doe het voor je.

isp 02

Website leasen: veel gekozen

Website leasen? Hieronder zie je het overzicht van de veel gekozen bundels. We bieden oplossingen voor elke situatie. Er zijn verschillende mogelijkheden passend bij elk budget. 

Website leasen

Webshop leasen

Marketing advies

Alle prijzen zijn excl. btw.

Over De maandelijkse marketeer

Mijn naam is Marco van Gils en ik heb inmiddels 12 jaar ervaring met Marketing, Communicatie en grafische vormgeving. Tien jaar geleden won ik mijn eerste ICO Communicatie-award. Daarop volgde werken in dienst, zelf ondernemen en uiteindelijk lezingen geven door heel Nederland. Hiervoor werd ik door o.a. het Innovatienetwerk jeugd en Beunited netwerk (NL divisie) uitgenodigd om te komen spreken over marketing, communicatie, psychologie en innovatie.

Ik heb altijd een sociale insteek gehad. Zo heb ik start-ups gestart en begeleid gericht op kwetsbare doelgroepen. Dit deed ik in het Innovatienetwerk jeugd. De focus: kwetsbare doelgroepen binnen de doelgroep kinderen en jongeren.

Dat ik sinds die periode meer in contact kom met spirituele ondernemers hoort zo te zijn. Spirituele groei heeft me namelijk van mijn angsten afgeholpen. Daarom geloof ik sterk dat de wereld gebaat is bij een algemene spirituele groei. Dat begint bij zichtbaarheid. Om die reden maak ik het voor spirituele ondernemers makkelijk en betaalbaar om te starten. Zo kunnen ze zich online vindbaar maken, andere mensen helpen – en de algemene spirituele groei van de samenleving doen opleven.

marketing lezingen

Wat zeggen onze klanten?

Misschien kennen jullie mijn werk al van de webshop Moonchildren.nl! 

website leasen portfolio item

“Zoveel complimenten van klanten had ik niet verwacht. Binnen 1u meer dan 100 likes bij de lancering van mijn webshop. Alleen maar complimenten over het design en nog belangrijker ook direct de eerste bestellingen.”

Joyce - Moonchildren.nl

“Ik leerde Marco via via kennen. Op mijn vraag: kun je voor / met mij een website maken? Daar begon het avontuur. Hij gaf me tools en adviezen waar ik mee kon werken, en als ik het even niet meer wist.. Belde ik Marco op, samen hebben we nu mijn website gelanceerd. Top samenwerking! Een aanrader deze man!!”

Janetta - Holisticcrows.nl

Over een week al online?

bel: 013-2340121 of plan een intakegesprek.

Het intakegesprek voor je website leasen is geheel gratis en vrijblijvend. Ook als je andere vragen hebt over online marketing, kan je een half uur gratis advies plannen. Dus vergeet je niet om vandaag nog jouw afspraak te maken?