webshop leasen?

 

vanaf €97,- per maand

Een webshop leasen? Waarom zou ik dat doen? Als je met je bedrijf wilt starten, zeker als spirituele ondernemer. Is een grote som geld bij elkaar sprokkelen voor een webshop (gem. €2.500,- tot €10.000,-) best een uitdaging. Toch wil je een mooie webwinkel. En liever niet een van Etsy. Zo een die al je geld opslokt, zonder dat je er uiteindelijk zelf van profiteert. Ik zorg er voor dat jij jouw spirituele producten professioneel kan presenteren. Als je actief je webshop promoot in groepen op social media en werkt aan je Blogs, krijg je vervolgens steeds meer (terugkerende klanten. Zo gaat het geld wat je verdient ook echt naar jou! Dus worstel jij ook met deze uitdaging? Dan heb ik een vraag aan je: “Mag ik je helpen?”

Voordelen  webshop leasen?

Gespreid betalen

In plaats van één groot bedrag aan de start lease je jouw webshop. Zo heb ruim 2 jaar de tijd om jouw webshop op te bouwen – en meer geld om te investeren in je producten. Zo heb je financiële ruimte.

Maandelijks opzegbaar

De lease van jouw webshop is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Besluit je om welke reden dan ook te stoppen? Dan wordt met jouw website een ander weer blij gemaakt!

Van website leasen naar kopen

Ben je tevreden? Dan mag je altijd blijven leasen. Gaat het na één jaar super met je bedrijf? Dan is kopen voordeliger. Na min. 1 jaar leasen kan je elk moment kiezen de webshop te kopen voor slechts €1.500,-

website leasen portfolio item

Webshop leasen in 3 stappen:

1. We bellen over je webshop lease op de door jou aangegeven dag en tijd. (Of je belt direct.)
2. Je levert de benodigde informatie aan.
3. Binnen 5 wekdagen na aanlevering is je webshop online.

Maandelijks opzegbaar

Snelle en veilige webshop

Makkelijk uit te breiden

Marketing advies of hulp nodig? 

In één uur van idee naar een werkbare aanpak.

Nog weinig of geen ervaring met een webshop en / of ondernemen? Geen zorgen! Ik help je bij al je vragen rondom je bedrijf en webshop. Denk aan het werven van klanten via social media en beter gevonden worden in Google. Niet genoeg aan enkel marketing advies? Dan doe ik het een paar keer samen met jou. Ik log dan op afstand in op jouw computer en bel met je. Zo zie je precies wat je moet doen en kun je vragen stellen. Zo leer je zelf jouw marketing super snel en makkelijk te doen. Heb je nog geen logo, visitekaartje of andere zaken? Je kan zo als je zelf wilt een half-, heel of dubbel marketing advies uur boeken via de agenda op de ‘marketing advies’ pagina.

isp 02

Webshop leasen: veel gekozen

Webshop leasen? Hieronder zie je het overzicht van de veel gekozen bundels. We bieden oplossingen voor elke situatie. Er zijn verschillende mogelijkheden passend bij elk budget. 

Webshop leasen

Website leasen

Marketing advies

Alle prijzen zijn excl. btw.

Over De maandelijkse marketeer

Mijn naam is Marco van Gils’ en ik heb inmiddels 12 jaar ervaring met Marketing, Communicatie en grafische vormgeving. Tien jaar geleden won ik mijn eerste ICO Communicatie-award. Daarop volgde werken in dienst, zelf ondernemen en uiteindelijk lezingen geven door heel Nederland. Hiervoor werd ik door o.a. het Innovatienetwerk jeugd en Beunited netwerk (NL divisie) uitgenodigd om te komen spreken over marketing, communicatie, psychologie en innovatie.

Ik heb altijd een sociale insteek gehad. Zo heb ik start-ups gestart en begeleid gericht op kwetsbare doelgroepen. Dit deed ik in het Innovatienetwerk jeugd. De focus: kwetsbare doelgroepen binnen de doelgroep kinderen en jongeren.

Dat ik sinds die periode meer in contact kom met spirituele ondernemers hoort zo te zijn. Spirituele groei heeft me namelijk van mijn angsten afgeholpen. Daarom geloof ik sterk dat de wereld gebaat is bij een algemene spirituele groei. Dat begint bij zichtbaarheid. Om die reden maak ik het voor spirituele ondernemers makkelijk en betaalbaar om te starten. Zo kunnen ze zich online vindbaar maken, andere mensen helpen – en de algemene spirituele groei van de samenleving doen opleven.

marketing lezingen

Wat zeggen onze klanten?

Misschien kennen jullie mijn werk al van de webshop Moonchildren.nl! 

website leasen portfolio item

“Zoveel complimenten van klanten had ik niet verwacht. Binnen 1u meer dan 100 likes bij de lancering van mijn webshop. Alleen maar complimenten over het design en nog belangrijker ook direct de eerste bestellingen.”

Joyce - Moonchildren.nl

“Ik leerde Marco via via kennen. Op mijn vraag: kun je voor / met mij een website maken? Daar begon het avontuur. Hij gaf me tools en adviezen waar ik mee kon werken, en als ik het even niet meer wist.. Belde ik Marco op, samen hebben we nu mijn website gelanceerd. Top samenwerking! Een aanrader deze man!!”

Janetta - Holisticcrows.nl

Heb je al een webshop?

Met de uitgebreide scan incl. rapportage (Engelstalig) weet je waar de verbeterpunten liggen voor jouw webshop liggen. Zo kun je ze direct (laten) oplossen en betere resultaten behalen. Wil je overstappen en mij de webshop laten onderhouden? Dan mag dat natuurlijk ook!

Overmorgen al online?

bel: 013-2340121 of plan een intakegesprek.

Besluit je na de door jou geplande afspraak door te gaan met het website leasen? Dan wordt de €25- van de kennismaking in mindering gebracht op jouw opstartkosten.