een webshop laten maken die van bezoekers klanten maakt?

Wil je een webshop beginnen, een webshop overnemen of een nieuwe webshop laten bouwen ter vervanging van de huidige? Dan wil je natuurlijk dat deze klanten oplevert en (meer) verkopen, maar dat gaat niet vanzelf. Om dit voor elkaar te krijgen moet jouw webwinkel volledig afgestemd zijn op jouw klanten. Net als bij een website, draait een webshop om gebruikerservaring, maar bij een webshop gaat dit nog veel verder. Precies die diepgang is waar wij voor leven en waar we goed in zijn.

=

Het verschil tussen een professionele webshop laten maken en een goedkope webshop?

Een professionele webshop is onderaan de streep vele malen goedkoper. Want hij levert per maand meer terugkerende klanten op. Als je aan je webshop blijft / laat werken tenminste.

DMM doet dit graag voor je – en houdt zowel rekening met jouw wensen als die van je klanten.  

=

Een optimale afstemming van je webshop op je klant begint al voor zijn of haar daadwerkelijke bezoek.

Het proces eindigt ook niet als een bezoeker jouw webwinkel verlaat. Als je het goed doet eindigt dit proces zelfs nooit. Waarom? Dat scheelt je heel veel geld. Want één nieuwe klant aantrekken kost gemiddeld 7x meer dan een klant behouden.

Wij zorgen er daarom voor dat je in contact blijft met je klanten.

Laten we verhalend uitleggen hoe we van jouw webshop een succes maken.

Misschien ben je net klaar met jezelf inschrijven bij de KvK OF misschien is dat al tientallen jaren geleden. Hoe dan ook, je weet dat het nu tijd is voor je eigen webwinkel. Want we leven immers in het tijdperk van e commerce. Inmiddels is het zelfs veilig om te stellen dat vrijwel al je concurrenten online zijn.

Je gaat je eigen webshop beginnen met deze wetenschap: als je nog moet starten, liggen je concurrenten voor op jou. Dat is niet erg. Zij hebben waarschijnlijk in het verleden al geïnvesteerd. De webshop die zij hebben is dus waarschijnlijk al weer verouderd. Jij hebt nu de kans om vanaf de start te werken met de nieuwste technieken, waardoor je, mits je maandelijks aan je webshop werkt, je concurrenten zal inhalen.

Je plant via de agenda hieronder een afspraak want je wilt je webshop starten. Samen kijken we naar jouw klanten en welke producten of diensten je wilt aanbieden. Vervolgens adviseren we je over de functies waarover je webshop zou moeten beschikken. Vervolgens vertalen we jouw merk en producten via beeld en tekst, naar een; snelle, veilige, vindbare, mooi webshop. Zo maakt jouw bedrijf een vliegende start.

Na de oplevering maken onze klanten gebruik van onze licenties. Zo bouwen we gericht verder op de fundering van jouw webshop. Elke maand zal je meer resultaat zien. Waar gaan we o.a. mee aan de slag? Denk aan; SEO teksten, funnels, chatbots, pagina’s, tools en de automatisering van tijdrovende processen. Waar we eerst in investeren ligt aan jou, je klanten en wat het meeste rendement oplevert tegen de minste kosten. Want een goede webshop moet zichzelf terugverdienen natuurlijk! 

webshop laten maken tilburg

Veelgestelde aan over onze webshopontwikkeling:

 

Wat kost een webshop laten maken?

Een webshop laten maken door een bedrijf in regio Tilburg? Dan bent u bij DMM, gevestigd te Goirle, aan het juiste adres. De kosten voor een webshop zijn sterk afhankelijk van uw wensen en behoeften. Om een indicatie te geven: in de meeste gevallen is voor de basis 8 pagina’s en een contactformulier voldoende. Is dit niet het geval? Dan is het mogelijk om extra pagina’s incl. SEO-geoptimaliseerde tekst bij te bestellen (€150,- p.s.). Een webshop laten maken met 8 pagina’s en tot 100 producten, is al mogelijk vanaf €2.497,- excl. btw. o.b.v. de onderstaande 8 pagina’s:

1. Home pagina.
2. Winkel / shop pagina (+ plaatsing tot 100 artikelen).
3. Dienst of service pagina.
4. Over ons pagina.
5. Contactpagina.
6. Privacybeleid (wettelijk verplicht – tekst zelf aan te leveren of bij te bestellen voor €150,- Excl. BTW.).
7. Cookiebeleid (wettelijk verplicht – tekst zelf aan te leveren of bij te bestellen voor €100,- Excl. BTW.).
8. Algemene voorwaarden (wettelijk verplicht – tekst altijd zelf aanleveren).

Kan ik mijn webshop laten onderhouden?

Als je garantie wilt van een veilige, snelle website zonder fouten raden wij aan de website te laten onderhouden. Is er ooit iets aan de hand? Dan schieten wij direct te hulp. DMM ontwikkelt vanaf de start jouw webshop met zelfgekozen tools en hosting. Waarom? De licentie bedraagt in totaal +-€60,- excl. btw. Deze licentie start gelijktijdig met de start van jouw opdracht. De licentie is opgebouwd in twee delen. 

€30,- voor handmatig onderhoud door DMM.
Veel gaat automatisch, maar er zijn altijd handmatige checks nodig en soms zelfs aanpassingen. Tegen een vast bedrag van €30,- checkt DMM regelmatig jouw webshop.

+- €30,- voor hosting bij Kinsta
Kinsta garandeert namelijk herstel bij hacks. Kinsta is toonaangevend qua snelheid en veiligheid. Waarom werken we met deze hostingpartij? Als je website er 3 seconden over doet om je website te laden ben je 40% van je bezoekers kwijt. Het rendement van al jouw verdere marketinginvesteringen is afhankelijk van deze investering. Een iets duurdere hosting loont dus enorm. 

Webshop management uitbesteden?

Je wilt je webshop steeds sneller, mooier, beter en uitgebreider maken. Zo vinden steeds meer potentiële klanten hun weg naar jouw bedrijf – en groeit jouw verkoop. Voor deze optimalisatie beginnen met het laaghangend fruit met het meeste rendement. Zo maakt je organisatie grote sprongen binnen enkele maanden. Ook voor andere marketinguitdagingen kan je bij DMM terecht. Je kiest zelf de maandelijkse marketinglicentie die bij je past. De licentie kan bestaan uit advies, begeleiding, coördinatie of uitbesteding.

Voorbeelden van een licentie na het ontwikkelen van uw webshop kunnen zijn: advies en ondersteuning bij uw (online) positionering, campagnes, content creatie, begeleiding of uitbesteding van SEO-(product)teksten / Blogs, drukwerk, productfotografie en nog veel meer.

Veelgestelde vragen over een webshop laten maken:

Waarom een webshop laten maken?

Een webshop laten maken is een pré om voor te blijven – of mee te kunnen – met uw concurrentie. Dit geldt voor zowel de B2B als B2C markt. Klanten zijn steeds meer ‘verwend’. Zij verwachten dat ze ook bij u, op simpele wijze, online uw product(en) (en diensten) kunnen kopen. Verkoopt u al online, maar bijvoorbeeld via een aanvraag per mail? Dan is de kans groot dat uit gemak gekozen wordt voor uw concurrent. Met een goede online webshop verkoopt u meer, o.a. door meer klanten te bereiken en een betere klantervaring te bieden. 

Waarom nu een webshop laten maken?

Nu is het moment om een webshop te laten maken. Al jaren groeit het aantal webwinkels, maar mede dankzij Corona is dit proces nog meer versneld. Klanten willen vanuit huis of kantoor jouw producten of diensten aanschaffen. In sommige gevallen is online bestellen zelfs noodzakelijk. In elk scenario wil je jouw online webshop en bestelproces optimaal inrichten, zo claim je jouw plek in de (online) markt. Afhankelijk van jouw branche kan een goede webshop zelfs bepalend zijn voor de toekomst van je bedrijf of organisatie.

Waarom een webshop in Tilburg laten maken?

Bij een webshop maken en uitbreiden komt veel kijken. Daarom is het fijn tijdens het ontwikkelen van de webshop – en daarna – de lijntjes kort te houden. Ben je gevestigd in de regio Tilburg, Alphen, Goirle, Breda, Eindhoven of een ander nabijgelegen gebied? Dan garandeert De maandelijkse marketeer persoonlijk contact op locatie.

Wat heb ik nodig om een webshop te laten maken?

Je hebt een goed overzicht nodig van jouw producten. De belangrijkste factoren zijn prijs, goede foto’s (in vierkant formaat), specificaties en een productomschrijving. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat verkopen stijgen door meer productspecificaties toe te voegen (zelfs tot 250%). De maandelijkse marketeer adviseert je graag over hoe je dit kan doen.

Waarom geen goedkope webshop?

De basis van je webshop is een eenmalige investering. Hierop bouw je al je online marketing verder. Als bij de basis geen rekening wordt gehouden met: hosting, snelheid, inrichting van de webshop en de voorwaarden voor de vindbaarheid in Google, verlies je omzet met je webshop en elke marketing vervolgstap. Door een goede basis haal je het maximale uit elke euro die je investeert in marketing. Een goed begin is bij online marketing dus écht het halve werk.

Waarom een webshop door DMM laten ontwikkelen?

De maandelijkse marketeer heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van webshops. Zowel van kleine webshops met minder dan tien producten – tot webshops met honderden producten. DMM helpt deze webshops nog steeds bij onderhoud, verdere uitbreiding en andere marketing activiteiten.  

Wat als ik een webshop wil laten maken door DMM?

Wilt je een webshop laten maken (en onderhouden) door DMM? Klik dan op de onderstaande belknop of plan direct een intakegesprek via de agenda hieronder. In dit gesprek ontvang je direct toepasbaar advies. We overleggen jouw wensen en behoeften – en stemmen de verdere ontwikkeling af. De kosten voor een kennismakingsgesprek met advies bedragen €197,- excl. btw.. Het gesprek geeft je gegarandeerd waardevolle inzichten en duurt ongeveer 2-2.5 uur.

Meer verkopen door betere productfoto’s.

Professionele productfoto’s hebben een positieve impact op de betrouwbaarheid van uw producten en merk – en daardoor op uw (online) verkopen.

De maandelijkse marketeer maakt professionele productfoto’s, passend bij uw positionering en uw on- en offline kanalen.  

productfotografie voor webshop
marketing seo licentie

Webshop op de eerste plaats in Google? 

Hoger komen in Google vergt onderzoek, tijd en content zoals: Blogs, pagina’s en backlinks. Dit SEO proces moet gemonitord en bijgestuurd worden voor optimale resultaten. De maandelijkse marketeer biedt dit aan binnen zijn licentievormen. Kies uit: advies, workshops, begeleiding en / of uitvoering.

plan vandaag nog een kennismaking

Via de agenda kan je gemakkelijk jouw kennismaking plannen. Of je nu besluit een website te laten maken of niet. Het gesprek is altijd de moeite waard. Je krijgt gegarandeerd nieuwe inzichten om nieuwe klanten aan te trekken.