Leer precies wat je moet doen om op #1 te staan in Google.

SEO workshop: Leer SEO in één ochtend (of middag)

Search Engine Optimization  (SEO) is: ‘alles wat je doet om als bedrijf voor de juiste zoekwoorden op #1 in Google te komen‘. Het doel?  Meer klanten en bestellingen. In de SEO workshop leer je in 4 uur precies hoe je dat doet en hoe je fouten voorkomt.

Incompany training boeken? Bel: 013 – 234 0121

SEO werkt voor elk soort bedrijf

Van webshops & dienstverleners tot de Nederlandse handboog bond, uitzendbureaus, ZZP'ers en marketing specialisten.

SEO werkt voor voor jouw bedrijf of organisaties omdat 90%+ van je klanten online zoekt. De vraag is eerder: vinden ze jouw product of dienst in Google? Daar zorg je voor met SEO.

Wil je de SEO cursus nu al plannen?

Klanten ervaring marketingbureau Goirle
Klanten ervaring marketingbureau Goirle24
verandermanager klant SEO bij Marketingbureau goirle
Bubbelbad leverancier klant van De maandelijkse marketeer
Uitzendbureau in Den haag klant van marketingbureau in Goirle
marketing voor changes ggz

Gem. klantwaardering: 9,6

Het doel van de SEO workshop

dianaa ccurate content image1 min

Snap hoe Google werkt

Je leert precies wat SEO is, hoe Google werkt en wat de do’s en dont’s zijn voor online succes.

dianaa ccurate content image2 min

Weet hoe je onderzoek doet

Je weet na afloop hoe je zoekwoorden onderzoek doet en welke gratis tools je daarvoor inzet.

dianaa ccurate content image3 min

Zelf je doelen kunnen bereiken

Je weet hoe je SEO moet doen, hoe je doelen stelt – en monitort – terwijl je werkt aan #1 posities.

Voor wie is de SEO workshop bedoeld?

De SEO workshop wordt online gegeven. Het maakt dus niet uit waar je woont. De cursus is geschikt voor iedereen die zijn website of webshop vindbaar wil maken in Google. Je hebt geen technische kennis nodig of voorkennis van online marketing. Heb je die wel? Dan is dat alleen maar een bonus.

In de praktijk zien we zowel ZZP’ers, webshopeigenaren, dienstverleners, (marketing) managers / coördinatoren als teams gebruik maken van de SEO workshop.

Wil je met meer dan twee mensen de workshop volgen? Dan is het handiger om telefonisch contact op te nemen. We plannen in dat geval een SEO incompany training.

Is de training ook offline te volgen?

De training wordt gegeven via Zoom. Het is vanaf twee deelnemers mogelijk de training offline te volgen of incompany. Neem contact op over de mogelijkheden.

Is er ook een geavanceerde SEO workshop?

Ja. Deze is echter pas te volgen ná de basistraining. In de praktijk denken veel cursisten al veel van SEO te weten, maar komen er in de workshop achter dat deze kennis eigenlijk best tegenvalt.

In de basisworkshop leer je de belangrijkste 80% van SEO. Wat ruim voldoende is om te scoren op zoekwoorden.

In de geavanceerde workshop gaan we 4 uur lang de diepte in op de overige 20%. De focus ligt dan op wat specifiek van toepassing is op jouw website of webshop. De kosten hiervoor bedragen €995,- excl. btw. + €500,- excl. btw. per collega (indien van toepassing).

Moet ik iets voorbereiden?

Het is handig als je een Google Analytics account hebt en/of een Google search account. Dit is geen vereiste. Zorg wel dat je vooraf Zoom op je computer of laptop geïnstalleerd hebt.

Wat gebeurt er nadat ik geboekt heb?

Je ontvangt een bevestiging en je betaalde factuur. Een uur voor de workshop ontvang je nog een reminder met daarin de Zoom link van de online SEO cursus. Heb je in tussentijd vragen? Bel of mail ons dan gerust.

Kan ik nog verdere begeleiding krijgen?

Ja, het is mogelijk na de sessie begeleiding te krijgen. Het tarief is €90,- p.u. excl. btw voor één of enkele sessies. Voor vaststaande uren en een langere periode is het SEO tarief €80,- per uur. 

Voor SEO (gedeeltelijk) uitbesteden geldt hetzelfde tarief.

Is de training ook voor mij geschikt als ik SEO niet zelf wil doen?

Ja, hierdoor weet je precies wat belangrijk is voor SEO. Dit maakt het makkelijker om medewerkers of collega’s aan te sturen, een strategie te ontwikkelen en/of externe marketingbureaus te coördineren. 

Wat kost de online SEO workshop?

In de maand juli (met 33,3% zomerkorting) €500,- daarna kost de workshop weer gewoon €750,- p.p.

Klanten waarderen De maandelijkse marketeer gemiddeld met een 9,6

“Ik heb een online gesprek met Marco gehad waarbij hij mijn website onder de loep heeft genomen en tips heeft gegeven om mijn vindbaarheid te vergroten. Hij legt alles heel goed en duidelijk uit. Ondanks dat ik zelf nog niet zoveel technische kennis heb, was het heel goed te begrijpen en waren het hele bruikbare tips.

Hij denkt echt met je mee in wat voor jou nodig is. Door online het scherm te delen kun je met hem meekijken wat hij precies bedoelt dus dat maakt het nog duidelijker. Ik ben enorm geholpen!”

Johanneke Verkade- Baars

Eigenaresse van “Johanneke Schrijft”

“Marco van Gils viel me op door een gratis scan van je website te doen. Na een fijn telefoon gesprek en wat zoom calls verder, zijn we tot een zeer prettige samenwerking gekomen en boekten we op google mijn bedrijf al in een korte tijd betere resultaten.

Marco geeft goed uitleg hetgeen hij doet, maar ook hoe je zelf de dingen beter aan kan pakken. Kortom een marketeer die doet wat ie belooft en een prettig persoon om mee te werken, denkt met je mee en verdiept zich in jouw product.”

 

Desiree van Wel

Jiva Organic webshop

“Een volle workshop waarmee je van begin tot einde handvatten hebt om jouw SEO werkzaamheden op te pakken.

De workshop verloopt in een vlot tempo met ruimte voor eigen vragen en invulling. Geschikt voor ieder niveau en/of organisatie.”

Tim Buitenhuis

Bond voor Nederlandse Handboogsport

We zijn een aantal weken met Marco onderweg om een heldere marketingstrategie te definieren.
Hij heeft ons met kennis en kunde overtuigd om voor hem te kiezen. Een paar weken later zijn we erg blij en bevestigd in onze keuze. Marco heeft een duidelijke visie, heeft een creatief brein met out of the box ideeen. Dat levert voor ons een bron van inspiratie op. Verder is hij zeer bevlogen en resultaat gericht.”

Johan Smink

Uitzendbureau Prestatie Personeelsdiensten

“Marco heeft me goede tips gegeven om mijn seo te verbeteren, bedankt hiervoor!”

Judith Vestjens

DIDhome