Online marketing advies Voorkomt onnodige kosten

Wat is online marketing advies en waarom is het belangrijk?

Wij helpen met online marketing advies MKB bedrijven die snappen dat internet marketing belangrijk is. Want je wilt best investeren, maar je budget? Dat moet wel wat opleveren! Logisch. 

De eerste vragen van andere MKB’ers zijn daarom meestal: “Hoeveel moet ik aan online marketing besteden?” de vervolgvraag “Waaraan?” en tot slot “Wat levert dat op?” Online marketing advies geeft antwoord op deze en andere vragen.

 

Online marketing advies is volledig gefocust op de uitdagingen en kansen op het gebied van online marketing. Hoe behaal je bijvoorbeeld resultaat met; social media, zoekmachine optimalisatie (Google) en betaald adverteren in Google (SEA)? Hoe maak je een online strategie die jouw klanten bereikt en overtuigt?

Dat zijn het soort vragen waar we met online marketing advies antwoord op geven. Na een consult kies je ervoor samen te werken met ons of gaan wij (gedeeltelijk) voor je aan de slag. Hoe dan ook, wij zorgen dat je marketing weer up to date is en blijft.

We werken daarbij zowel in de vorm van marketing pakketten vanaf €250,- p.m. als op eenmalige basis. Neem contact op en plan jouw gratis half uur advies om de mogelijkheden te bespreken. Of het nu gaat om jouw producten vindbaar te maken of een professionele uitstraling van jouw bedrijf, wij helpen je m.b.v. off- en online marketing.

Z

5 redenen waarom online marketing advies essentieel is.

• Online marketing advies voorkomt slechte investering.
• Zorgt dat wat je uitgeeft jouw bedrijf wat oplevert.
• Voorkomt dat je tijd verspilt aan verkeerde dingen.
• Zorgt dat geld of tijd gaat naar wat het belangrijkste is.
• Voorkomt dat je achterloopt met marketing.

Copywriting marketing goirle
Begeleiding workshops marketing
Content marketeer goirle

Marketing advies in begrijpbare taal.

Tijdens een marketing advies gebruiken we zelden woordjes als ‘content marketing’. Dat zijn gewoon: “berichten en plaatjes gemaakt om op Facebook of andere social media te plaatsen”.

Search Engine Optimization? Dat is alles wat je doet om bovenaan in de zoekresultaten te komen. Conversie optimalisatie? Dat betekent kleine dingen testen en aanpassen. Het doel? Meer aanvragen of bestellingen.

Kom je hier moeilijke woorden tegen? Dan is dat alleen zodat wij beter gevonden worden in Google. In gesprekken hoeft dat gelukkig niet.

Hoe werkt online marketing advies?

G

Gratis adviesgesprek plannen

Je start met een half uur gratis online marketing advies. Zo weet je direct wat je van ons kennisniveau mag verwachten. Tijdens het online marketing consult vragen we flink door.

Tijdens het gratis adviesgesprek

Veelvoorkomende vragen die we beantwoorden tijdens het online marketing advies:
• Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website?
• Welke social media kanalen moet ik gebruiken?
• Hoe bespaar ik op kosten van internet marketing?
• Kunnen jullie mij(n medewerkers) marketing leren?
• Hoe ontwikkel ik een goede online strategie?
Natuurlijk mag je andere vragen stellen!

Z

Akkoord? Top!

Gaan we verder? Dan stemmen we het vervolg af.

Wil je liever eerst een ander marketing adviesbureau proberen? Let dan op het volgende:

5 veelvoorkomende fouten van een marketing adviesbureau.

1. Het marketing adviesbureau gebruikt woorden die jij niet snapt.
2. Als jij een voorstel doet wordt er meteen ja gezegd.
3. Onderbouwingen ontbreken bij het advies.
4. Verwachtingen worden niet duidelijk gemaakt.
5. Het gesprek wordt maar niet concreet.

Het resultaat van ons online marketing advies?

Een goed online marketing consult maakt wederzijdse verwachtingen duidelijk voor onze klanten. Na het gesprek zijn al jouw vragen dus beantwoord. We geven je duidelijk onderbouwde, maar vooral ook praktische richtlijnen én handvatten. Allemaal gebaseerd op 12 jaar ervaring. Zo weet je precies ‘hoe nu verder’. Afhankelijk van de uitkomst gaan wij na het het online marketing advies: voor je aan de slag, met jou samen of doe je dat zelf. 

5 checks of jij als MKB bedrijf bij ons online marketing advies gebaat bent.

Online marketing advies is voor jou als MKB bedrijf geschikt als:
• Je het meeste uit elke euro wilt halen die je in jouw marketing stopt.
• Je liever advies krijgt van een realist dan een optimist.
• Je een vast bedrag p.m. van minimaal €250,- p.m. aan marketing wilt uitgeven.
• Van duidelijke taal en verwachtingen houdt.
• Je één iemand wilt voor al jouw marketing.

Het laten groeien van je bedrijf? Dat doen we samen met je of voor je. Jouw online succes hangt daar sterk mee samen. Besluit je met ons te werken? Dan heb je voor al jouw vragen over internet marketing, van je website t/m je online strategie en uitvoering vanaf dan één mannetje.

Plan vandaag jouw half uur gratis advies.

P.s. Begin je als mkb bedrijf net met online marketing? Dan houden we daar rekening mee. Woorden zoals zoekmachine optimalisatie? Die leggen we je graag uit of niet. Net wat jij wilt. Als je het zelf wilt leren is dat wel zo handig. Wil je jouw marketing liever uitbesteden? Dan presenteren we je met alle liefde alleen de resultaten.

Plan vandaag nog een half uur gratis advies!
Wij zijn hét marketing adviesbureau MKB dat jouw uitdaging begrijpt.

{

“Ik leerde Marco via via kennen. Op mijn vraag: kun je met mij een website maken? Daar begon het avontuur. Hij gaf me tools en adviezen waar ik mee kon werken. Als ik het even niet meer wist.. Belde ik Marco op, samen hebben we nu mijn website gelanceerd. Top samenwerking! Een aanrader deze man!!”

5
de maandelijkse marketeer testimonial
Janetta Weijer
Holistisch energetisch therapeute
{

“Zoveel complimenten van klanten had ik niet verwacht. Binnen 1u meer dan 100 likes bij de lancering van mijn webshop. Alleen maar complimenten over het design en nog belangrijker ook direct de eerste bestellingen.”

5
de maandelijkse marketeer testimonial
Joyce van Tilborg
Webshop & Opleidingen
{

“De maandelijkse marketeer “houdt een vinger aan de pols” bij een aantal van mijn bedrijven. Hij heeft een zeer flexibele houding, schakelt makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau – en tussen advies en uitvoering.”

5
De maandelijkse marketeer testimonial
E. Edelbroek
Serial entrepreneur & spreker