klantgerichte marketing? die draait om jou

Dit is geen website die draait om marketing, maar om jou! “Ja, natuurlijk.. Pff.” Nee écht! Goede marketing draait namelijk altijd om klanten. Je klant écht leren kennen. Want hoe geef je anders een aanbod op maat? Zelf ben ik een ambitieuze ZZP’er die het liefst belt. Hoe communiceer jij het liefst?

Meer kennis nodig?

Je ziet marketing als noodzaak. Daarom wil je er zelf mee aan de slag of het uitbesteden. Onze marketingexperts helpen je m.b.v. strategie en inhoudelijke kennis het maximale te halen uit jouw tijd en budget.  

Het is verstandig ons in te schakelen in de volgende situaties:

Je meer uit je eigen tijd wilt halen

Werk je wel aan het juiste? Doe je dit op de meeste efficiënte wijze? Dat zijn de vragen die onze experts voor jou beantwoorden. Ze helpen je hierbij op praktische wijze.

Je meer uit je budget wilt halen

Je stops ergens geld in. Dan wil je ook dat het wat oplevert! Wij maken verwachtingen duidelijk en inspanningen meetbaar. Zo weet je wat jouw budget oplevert. Of je er nu zelf aan werkt of ons er aan laat werken.

Klantgerichte marketing ontbreekt

Marketing is er om jouw klanten te overtuigen in elke fase van oriëntatie tot na de aankoop. Hoe is dit verweven in jouw marketing? Als je deze vraag niet direct kan beantwoorden is uitbesteding of advies zinvol.

Marketing advies cirkels

Weinig tijd voor marketing?

OMAA marketing model DMM

Je weet dat marketing meer klanten oplevert. Toch kom je er niet aan toe. Wat logisch is als ondernemer, maar je loopt klanten mis. Dus hoe los je dat op? Een marketingexpert helpt je gericht te werken aan je marketing.

Zo weet je zeker dat:

Je aan het juiste werkt

Een expert geeft aan wat de hoogste prioriteit heeft. Zo werk je altijd aan wat je het meeste oplevert.

Je er op de juiste manier aan werkt

Haal je niet het maximale uit jouw tijd of middelen? Een expert geeft je concreet toepasbaar; advies, tips en begeleiding. Zo haal je het meeste uit de tijd dat je zelf werkt aan jouw marketing. 

Het in juiste handen is

Liever een marketingexpert inhuren? Wij werken aan jouw marketing. De verwachtingen en aanpak maken we duidelijk. De resultaten zijn meetbaar. Zo zie je direct wat jouw investering oplevert.

Weinig zin in marketing?

Je snapt het belang van marketing, maar bent er liever niet mee bezig. Een marketeer aannemen is een grote stap. Want dat kost veel geld. Je zit er aan vast. Wat gaat zo iemand de hele dag doen? Wat levert het op? Hoe toets jij of diegene wel goed werk levert?

Het is verstandig ons in te schakelen in de volgende situaties:

Er is geen budget voor een fulltime marketeer

Nog geen duizenden euro’s per maand beschikbaar voor marketing? Wij helpen je naar deze situatie te komen. Is de tijd daar? Dan neemt jouw marketeer moeiteloos het stokje over.

Je wilt resultaat voor een vast bedrag per maand

Je reserveert een vast bedrag voor marketing. Je wil resultaat zien en nergens aan vast zitten. Wij werken op maandelijkse basis met duidelijke verwachtingen, doelen en terugkoppeling van resultaten.

Je weet dat er meer resultaat mogelijk is

Je weet dat jij of iemand aan je marketing kan werken, maar dat het werk van een expert meer oplevert. Bij DMM werkt er een: grafisch vomgever, communicatie-expert, website en webshopdeveloper, marketingexpert en SEO specialist aan jouw marketing.

Marketing advies cirkels
plan do check act model om te gebruiken in marketing en comunicatie

Een website of webshop laten ontwikkelen of vernieuwen? Een marketingcampagne lanceren of een logo, poster of huisstijl laten ontwikkelen? Er is veel mogelijk binnen en buiten onze marketinglicenties. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. Heb je op dit moment al een website of webshop? Voer dan een gratis website scan uit. Zo zie je direct hoe hij scoort op SEO.

webshop laten bouwen en onderhouden
seo marketing overzicht
Maandelijkse marketingondersteuning resultaten
Marketing en communicatie lezingen en workshops

grip op jouw marketing

Zolang je marketing niet optimaal ingericht is loop je klanten mis. Dit vereist optimalisatie en uitbreiding, constante aandacht. Het is de reden dat wij op maandelijkse basis werken. Waarbij je elke maand meer resultaat behaald.

Waar we aan werken stemmen we samen af. Waarbij duidelijke verwachtingen en meetbare resultaten centraal staan. Met de agenda plan je zelf wanneer wij aan de gestelde doelen werken en voor hoe lang.

  • (on- en offline) Marketing en communicatie advies – 95%
  • websites, webshops, optimalisatie en onderhoud  90%
  • Grafisch Design en (product) fotografie – 85%
  • Coördinatie, kosten besparen en realisatie – 90%
website laten ontwikkelen goirle DMM

Nog steeds aan het lezen?

Ben je na deze lange pagina nog steeds aan het lezen? Neem contact op, want je snapt duidelijk het belang van marketing en communicatie. Bedankt voor je aandacht!