Internet marketing voor het MKB

Internet marketing voor het MKB? Dat ziet er ongeveer zo uit: Jij bent druk met; het managen van personeel, klanten tevreden houden, administratie, enz.. Ofwel: ‘de waan van de dag’. Tijd maken voor online marketing als MKB’er? Dat lukt vaak niet. Je bent je al lang bewust dat de website wel eens vernieuwd mag worden én je social media bijgewerkt. Maar.. Je in marketing en communicatie verdiepen? Daar kom je niet aan toe. Daardoor loop je vooral met veel vragen. De routine ontbreekt. Het blijft bij af en toe een bericht op social media. Als daar al tijd voor is..

Is internet marketing belangrijk voor MKB’ers?
Wat gebeurt er als ik niks aan mijn online marketing doe?
Wat zijn de voordelen?
Hoe regel ik mijn marketing?
Vaste prijs per maand of losse opdracht?
Waarom kies ik voor De maandelijkse marketeer?
Wat zeggen andere MKB’ers over jullie advies en internet marketing?
Ja, ik wil een half uur gratis en vrijblijvend advies boeken!

Moet ik als MKB’er ‘meedoen’ aan internet marketing?

Je bent je bewust dat jouw bedrijf niet (helemaal) voorbereid is op ‘online marketing’. Om je heen zie je andere bedrijven dat wel doen. “Moet ik dat ook doen?” Het antwoord is “Ja!” Waarom? Zonder online marketing strategie – en de uitvoering, ontstaan er nu al problemen (voor in de nabije toekomst). De klantvraag naar je producten en diensten online aanbieden? Die was er al. Corona versnelt dit alleen. Dat is de reden dat andere MKB’ers al investeren in internet marketing. De Corona-maatregelen? Die zorgen er wellicht voor dat internet marketing je enige optie wordt. 

;

En als ik online marketing links laat liggen?

Is je website of social media nog steeds verouderd? Moet je klant via een omweg bestellen? Los het nu op! Je klanten zijn kritisch en klikken je website gewoon weg – en bezoeken vervolgens die van je concurrent. Zeker als zij een gebruiksvriendelijkere site hebben. En Google? Die denkt daar precies zo over. Het aantal bedrijven dat investeert in online marketing stijgt met factor 1.5 – 5.5. Daardoor verlies je jouw (kans op) de #1 plek te staan in Google én wordt marketing steeds duurder hoe langer je wacht. Terwijl je nu je aandeel veel goedkoper kan claimen, eerste keus van klanten kan zijn én nog vernieuwend kan zijn in jouw branche.

 

 • Minder bestellingen of aanvragen. (Nu al gemerkt misschien? Anders zeker binnenkort.)
 • “Wie het eerst komt, het eerst maalt!” Al jouw klanten zijn online. Wie maalt het eerst? Jij of je concurrent?
 • Concurrenten die investeren in internet marketing? Die snoepen vandaag al (onopvallend) jouw klandizie weg.
 • Jouw online concurrentie groeit met factor 1.5 tot 5.5. Dus adverteren wordt duurder. Later instappen kost meer geld.
 • Concurrenten die investeren in marketing worden op dit moment steeds bekender, jij steeds minder.
 • Je zakt op dit moment steeds verder in Google.
 • Je merkt een plotse grote verandering in omzet / marktaandeel
;

Waarom vandaag starten met internet marketing?

 • Vandaag is elke euro die je besteed 1,5 – 5,5x meer waard én levert meer op dan over 1 jaar.
 • Andere MKB bedrijven doen het al. Je loopt dus weer bij of voor.
 • Je kan in van alles nog ‘de eerste’ zijn en daardoor meer klanten(binding) krijgen.
 • Je potentiële klant is door Corona volledig gefocust op online vergelijken.
 • Je kan meer klanten bedienen online.
 • Door nu te investeren heb je ook op lange-termijn profijt.
 • Je bespaart kosten en tijd door processen te automatiseren.
 • Het vergroot je naamsbekendheid.
 • Je zal zeker door coaching zeker weten welke investeringen werken.
;

Hoe regel ik marketing als MKB’er?

Je marketing als mkb bedrijf regelen? Dat doen we samen. We werken als MKB marketing adviesbureau in regio; Goirle, Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Woon je verder weg? Dan spreken digitaal af. Groot budget? Kies volledige uitbesteding. Kosten besparen? Kies marketing coaching. Deze vorm zien we in de praktijk het meest. We nemen jou en/of medewerkers aan de hand. We starten bij de basis en doorlopen met jou zoveel; fases, kanalen en onderdelen van internet marketing als je wilt. We adviseren altijd over wat de hoogste prioriteit heeft én wat laaghangend fruit is. Zo kunnen jij en/of je medewerkers effectief werken én je online marketing volledig zelf doen. En dan? Dan heb je ons vanzelf niet meer nodig. Dat is pas geld besparen!

  =

  Marketing abonnement

  Geen idee waar je moet beginnen? Neem een marketing abonnement. Je bepaalt zelf voor hoeveel uur per maand en hoe lang. Zo is je marketing altijd up-to-date. Meer uren en maanden? Dat is meer korting natuurlijk!

  Opbouw marketing abonnement

  We stemmen af wat je uitdagingen en wensen zijn. Daarop baseren we een plan passend bij jouw budget. Stap-voor-stap maken we, samen met jou, van jouw marketing een blijvend succes.

  =

  Marketing op aanvraag

  Er is altijd wat te doen op het gebied van online marketing. Maar wil je liever marketing coaching wanneer het jou uitkomt? Of gewoon even je social media of website laten updaten? Zonder een vast bedrag per maand. Dan kan dat gewoon!

  Wat kan er zoal?

  Laat een online marketing strategie maken voor jou of je personeel, een nieuwe website, social media content of boek een workshop SEO of klantgericht denken bijvoorbeeld.

  Waarom kiezen voor De maandelijkse marketeer?
  We werken met verschillende tools en modellen om je effectief te helpen / coachen. Of het nu gaat om een strategie, google analytics instellen, zoekmachine optimalisatie (SEO) of social media, wij zijn voorbereid! Daarnaast zijn we altijd op de hoogste van de nieuwste ontwikkelingen op online marketinggebied. Met een nadruk op de toepasbaarheid voor MKB-bedrijven die willen starten of groeien met internetmarketing. Dus samen gaan we er een succes van maken! Je kan gebruik maken van een half uur volledig gratis en vrijblijvend advies. Heb je nog vragen over je website, webshop, social media of de strategische communicatie van je bedrijf? Stel ze gerust in dit gesprek!

   De maandelijkse marketeer testimonial
   {

   “De maandelijkse marketeer “houdt een vinger aan de pols” bij een aantal van mijn bedrijven. Hij heeft een zeer flexibele houding, schakelt makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau – en tussen advies en uitvoering.”

   5
   E. Edelbroek
   Serial entrepreneur & spreker
   de maandelijkse marketeer testimonial
   {

   “Zoveel complimenten van klanten had ik niet verwacht. Binnen 1u meer dan 100 likes bij de lancering van mijn webshop. Alleen maar complimenten over het design en nog belangrijker ook direct de eerste bestellingen.”

   5
   Joyce van Tilborg
   Webshop & Opleidingen
   de maandelijkse marketeer testimonial
   {

   “Ik leerde Marco via via kennen. Op mijn vraag: kun je met mij een website maken? Daar begon het avontuur. Hij gaf me tools en adviezen waar ik mee kon werken. Als ik het even niet meer wist.. Belde ik Marco op, samen hebben we nu mijn website gelanceerd. Top samenwerking! Een aanrader deze man!!”

   5
   Janetta Weijer
   Holistisch energetisch therapeute

   Vergeet jouw half uur gratis advies niet!

   Plan het nu. Waarom? Vandaag starten voorkomt volgende week problemen. Plan daarom hierboven een geheel gratis en vrijblijvend half uur advies! Of bel ons gewoon even op.