De maandelijkse marketeer

Mijn naam is Marco van Gils, oprichter van De maandelijkse marketeer. Al 12 jaar lang help ik ZZP’ers en MKB’ers, herhaalbaar en schaalbaar succes te realiseren.

Over de maandelijkse marketeer

Mijn naam is Marco van Gils, oprichter van De maandelijkse marketeer. Al 12 jaar lang help ik ZZP’ers en MKB’ers, herhaalbaar en schaalbaar succes te realiseren.

 

Over De maandelijkse marketeer

Mijn naam is Marco van Gils. Waar ik mijn voldoening uithaal? Kleine bedrijven laten winnen van de grote jongens. Door slimme marketingstrategieën te ontwerpen en (samen) uit te voeren. Deze vorm van creatieve marketing is voor mij een passie én een spel – en ik speel alleen om te winnen. 

Voor succes zet ik 12 jaar ervaring in (grafische vormgeving, communicatie en marketing), grotendeels aan de bureauzijde. Zo heb ik o.a. gewerkt bij het reclamebureau dat de ‘Hallo Jumbo!’ campagne bedacht, maar ook bij startende bedrijven die nu wereldwijd bekend zijn zoals Spaceborn United.

Ik geloof 100% dat jij als MKB’er zo groot kan worden als je wilt. Zolang je maar slim investeert. Ga je de stap maken naar online? Begin dan bij de basis. Bereid je goed voor, niet alleen op het gebied van marketing, maar ook communicatie, vormgeving en je interne processen. Bouw je online marketing op als een huis, op een stevige fundering! 

Kort nog wat over mij:
ICO Communicatie award winnaar.
Spreker BeUnited (NL tak) | marketing, psychologie en innovatie.
€105.000,- opgehaald voor start-ups.
Workshops gegeven aan start-ups bij Innovatienetwerk.

 

marketing lezingen

Over De maandelijkse marketeer

Mijn naam is Marco van Gils. Waar ik mijn voldoening uithaal? Kleine bedrijven laten winnen van de grote jongens. Door slimme marketingstrategieën te ontwerpen en (samen) uit te voeren. Deze vorm van creatieve marketing is voor mij een passie én een spel – en ik speel alleen om te winnen. 

marketing lezingen

Voor succes zet ik 12 jaar ervaring in (grafische vormgeving, communicatie en marketing), grotendeels aan de bureauzijde. Zo heb ik o.a. gewerkt bij het reclamebureau dat de ‘Hallo Jumbo!’ campagne bedacht, maar ook bij startende bedrijven die nu wereldwijd bekend zijn zoals Spaceborn United.

Ik geloof 100% dat jij zelf als MKB’er of ZZP’er zo groot kan worden als je wilt. Zolang je maar slim investeert. Grotendeels met onderbouwde keuzes. Af en toe met gecalculeerde risico’s voor out-of-the-box experimenten.

Kort nog wat over mij:
 ICO Communicatie award winnaar.
Spreker BeUnited (NL tak) | marketing, psychologie en innovatie
€105.000,- opgehaald voor start-ups.
Workshops gegeven aan start-ups bij Innovatienetwerk.
Schoolde zich ook afgelopen jaar wéér bij m.b.t. (neuro)marketing.

Marketing kennis updates 2021

De wereld van marketing én elk algoritme van online kanalen verandert wekelijks. Daarom houd ik mijn kennis up-to-date voor jou. Zo ben jij verzekerd van het beste resultaat én de nieuwste inzichten. Veel anderen werken met achterhaalde strategieën en technieken. Jij loopt hierdoor al voor bij de start.

Marketing certificaten2

Certificaat: Schrijven voor online
Certificaat: SEO 2021
Certificaat: Advanced SEO
Certificaat: Digital Marketing academy

Marketing certificaten 1

Geavanceerde SEO toepassing certificaat van SEMrush (grootste SEO tool wereldwijd)

De maandelijkse marketeer google certificaat

Stop met klanten mislopen.

Plan gratis een advies van 30m en..

→                                                                     ←

Of.. Stuur me een mailtje

“De maandelijkse marketeer “houdt een vinger aan de pols” bij een aantal van mijn bedrijven. Hij heeft een zeer flexibele houding, schakelt makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau – en tussen advies en uitvoering.”

 

Egbert Edelbroek

Serial entrepreneur en spreker, Lef-academy

“Zoveel complimenten van klanten had ik niet verwacht. Binnen 1u meer dan 100 likes bij de lancering van mijn webshop. Alleen maar complimenten over het design en nog belangrijker ook direct de eerste bestellingen.”

Joyce van Tilborg

Verzorgt webshop en opleidingen, Moonchildren

“Ik leerde Marco via via kennen. Op mijn vraag: kun je voor / met mij een website maken? Daar begon het avontuur. Hij gaf me tools en adviezen waar ik mee kon werken, en als ik het even niet meer wist.. Belde ik Marco op, samen hebben we nu mijn website gelanceerd. Top samenwerking! Een aanrader deze man!!”

Janetta Weijer

Holistisch therapeute, Holistic crows