Ken AI marketing al? Dé nieuwe manier om snel passief geld te verdienen. Tenminste, zo wordt het gepromoot, maar is het dat ook? Dat lees je hieronder.

Wat is Artificial Intelligence?

Artificial Intelligence (AI) zijn menselijke taken en berekeningen uitgevoerd door computers en algoritmes. De twee varianten:
1. kunstmatige intelligentie die wij als mens inzetten (narrow).
2. Artificial Intelligence die ons niet meer nodig heeft (general).

Wat is narrow AI?

Narrow AI is een vervanging van menselijke taken. Bijvoorbeeld om werkzaamheden: beter, sneller of foutloos uit te voeren. De zoekmachine van Google? Dat is een perfect voorbeeld van narrow AI. Ook vertaalapps en bijv. de moedervlek scanner van het CZ vallen hieronder. Door veel data met elkaar te vergelijken ontdekt de AI patronen. Het menselijk team stuurt alleen bij, voegt criteria toe of verwerkt/controleert waar nodig handmatig data.

Wat is general AI?

General AI kan volledig zonder ons. Voor sommigen (die terminator kennen) een enge gedachte. Hoewel general AI grotendeels nog een concept is, zien we de eerste modellen al (zie hier). Het lijkt ver weg, maar de ontwikkeling van technologie gaat snel. Dus een marketing robot die voor jou geld verdient? Dat is geen absurde gedachte als je het filmpje hebt gezien.

Wat is AI marketing?

Met AI marketing wordt het toepassen van bovenstaande soorten kunstmatige intelligentie in jouw online strategie bedoeld. Social media, Bol.com en andere platformen maken daar gebruik van. Er zijn genoeg technieken voor waar we je graag over adviseren. O.a. om:

  • Persoonlijkere ervaring te bieden aan klanten
  • ROI / ROA te voorspellen.
  • Bovenaan in Google te komen (SEO).
  • Winstgevende campagnes maken.
  • Automatiseringsadvies om tijd en kosten te besparen.
artificial intelligence marketing mogelijkheden?

Wij zagen boven in Google AI marketing die nog beter is dan wat wij doen!

Een AI marketing bedrijf dat je inkomen gegarandeerd laat groeien!

Dat zagen we wel zitten, maar helaas.. Het kostte exact 30 seconden om erachter te komen dat het een scam was. Toch is het concept van het ai.marketing bedrijf niet zo gek. Over een paar jaar doen we nog eens onderzoek naar nieuwe ai marketing bedrijven. Want hoe meer rekenkracht computers krijgen, ofwel, hoe meer informatie ze verwerken en sneller ze leren? Hoe dichterbij het concept van de ultieme marketingvorm komt. Of dat nog lang duurt? Wij denken van niet. 

Hoe je wel geld verdient met AI marketing.

AI marketing bestaat, alleen niet in de ultieme vorm. Haast elk social media kanaal voorspelt campagneresultaten. Voor je advertentie geeft Facebook / Google zelfs advies op basis van kunstmatige intelligentie. Je zal dus zelf wel wat moeten doen, maar lang niet meer zo veel als voorheen. 

Het gaat vooral om marketing principes en algoritmes begrijpen, goede content, een duidelijke online marketing strategie en veelvoorkomende fouten vermijden. Dat kan je dus leren!

Daar helpen we je graag bij in de vorm van marketing coaching! Liever je marketing uitbesteden? Ook dat kan bij De maandelijkse marketeer. Op zoek naar AI marketing advies of andere marketingvragen? Plan vandaag nog jouw half uur gratis marketingadvies

{

“Ik leerde Marco via via kennen. Op mijn vraag: kun je met mij een website maken? Daar begon het avontuur. Hij gaf me tools en adviezen waar ik mee kon werken. Als ik het even niet meer wist.. Belde ik Marco op, samen hebben we nu mijn website gelanceerd. Top samenwerking! Een aanrader deze man!!”

5
de maandelijkse marketeer testimonial
Janetta Weijer
Holistisch energetisch therapeute
{

“Zoveel complimenten van klanten had ik niet verwacht. Binnen 1u meer dan 100 likes bij de lancering van mijn webshop. Alleen maar complimenten over het design en nog belangrijker ook direct de eerste bestellingen.”

5
de maandelijkse marketeer testimonial
Joyce van Tilborg
Webshop & Opleidingen
{

“De maandelijkse marketeer “houdt een vinger aan de pols” bij een aantal van mijn bedrijven. Hij heeft een zeer flexibele houding, schakelt makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau – en tussen advies en uitvoering.”

5
De maandelijkse marketeer testimonial
E. Edelbroek
Serial entrepreneur & spreker