september 27, 2022

SEO workshop met persoonlijke begeleiding

SEO workshop met persoonlijke begeleiding

Wil je dat jouw website of webshop beter vindbaar is in Google? En.. Wil je weten hoe je #1 posities behaald? Volg dan de SEO workshop met persoonlijke begeleiding van De Maandelijkse Marketeer. In de SEO cursus geven we niet alleen uitleg, maar bieden ook praktische handvatten zodat je direct aan de slag kan.

De reden voor dit 1-op-1 format is dat Search Engine Optimization (SEO) altijd maatwerk is. Waarom? Elke branche, bedrijf en product heeft een andere strategie nodig om bovenaan in de zoekresultaten (SERP) te komen. 

In de workshop leer je precies wat er in jouw geval nodig is. 

Na de SEO workshop weet je onder andere:
• Hoe jij content maakt die rankt in Google.
• Hoe je daar gericht onderzoek voor doet.
• Wat specifiek werkt voor jouw bedrijf, product of dienst.
• De ins en outs van zoekmachine optimalisatie SEO – en hoe jij ze inzet.
• SEO kennis om te zetten naar een aanpak waarmee je direct aan de slag kunt.

Voor wie is de SEO training met persoonlijke begeleiding bedoeld?
Voor jou! Of jij wilt starten met SEO, net begonnen bent of het naar een hoger niveau wilt tillen? Dat maakt niet uit. Daar stemmen we de workshop op af. 

Je hoeft geen marketing kennis of technische kennis te hebben om succesvol te zijn met organische zoekmachine marketing.

En ben je bang dat je vanaf nu alleen ‘moet gaan schrijven voor Google’? Wees dan gerust. Dat is niet waar SEO om draait. 

In de praktijk worden de trainingen o.a. gevolgd door:
• ZZP’ers
• (M)KB medewerkers en eigenaren
• Webshop eigenaren
• Coaches
• Managers
• Marketing specialisten
• Marketingafdelingen van organisaties.  

Wat houdt persoonlijke begeleiding bij de SEO workshop in?

In andere SEO workshops zit je samen met andere cursisten. Dat beperkt de ruimte om jouw brandende vragen te stellen. Hierdoor bereik je weinig praktische diepgang die relevant is voor jouw situatie. Bij De Maandelijkse Marketeer krijg je daarom 1-op-1 begeleiding bij je marketing case. Zo maken we marketing makkelijk voor jou.

Het is mogelijk met meerdere deelnemers de workshop te volgen. Handig wanneer je een klein marketingteam hebt. OF de workshop zelf wilt volgen samen met één medewerker die werkt aan de marketing voor jouw bedrijf, maar nog niet zo bekend is met SEO. 

Waarom de SEO training van DMM nét wat anders is.
We begrijpen dat jij je eigen set wensen en behoeften hebt. Misschien wil jij een ware SEO specialist worden? 

Of heb je juist genoeg aan weten hoe je de juiste pagina’s van je website/-shop bovenaan in Google krijgt? 

In beide gevallen haal jij uit de workshop wat je wilt. Want we vragen je altijd vooraf naar je verwachtingen van de SEO training. Daar stemmen we de inhoud op af. 

Opbouw van de 1-op-1 SEO training 

Wil je weten hoe je de pagina’s van jouw website of webshop bovenaan krijgt in Google? Dan is de basis SEO workshop voldoende. In één ochtend leer je precies wat daarvoor nodig is van onze SEO-specialist. Je leert wat off en on page SEO is, technische SEO en wat jij nodig hebt om resultaat te zien. Je krijgt praktische handvatten om dit te bereiken.

Wil je verder de diepte in? Volg dan de gevorderde SEO cursus, waarin we aan de slag gaan met SEO en de overkoepelende strategie uitstippelen. In één middag ontwikkelen we deze strategie specifiek voor jouw bedrijf. 

Onze online specialist laat je zien hoe je nóg meer uit je SEO haalt door het te koppelen aan andere marketing kanalen, zoals je social media, mail en meer. Na de SEO workshop kan je zelfstandig websitebezoekers aantrekken. Met de Google Search Console weet je hoe je de resultaten en voortgang monitort.

Waarom is de SEO training zo populair?

SEO draait om ‘gratis’ Organische posities in Google halen. Geen wonder dat het zo populair is, maar waarom wint deze marketingvorm nog meer zo snel terrein? 

Omdat veel ondernemers begrijpen dat klanten online zoeken. M.b.v. SEO zorg jij dat je goed inspringt op de vraag van een bezoeker op het juiste moment. In deze vorm van marketing zoeken klanten naar jou i.p.v. andersom.

Stop je met een betaalde advertentie? Dan stopt direct het resultaat. Stop je met SEO? Dan houd je daar nog lang resultaat van.

SEO kan je zelf doen zonder bijkomende advertentiekosten, wat een grote plus is t.o.v. betaalde advertenties.

SEO kan je goed combineren met al je andere marketing activiteiten. Je creëert er zelfs makkelijk synergie mee, waardoor je meer – en langer – resultaat ziet van je marketing.

Het alternatief: betaald adverteren. Is véél duurder geworden – en wordt nóg duurder.
Hoe kan het dat de vraag naar SEO specialisten in één jaar met 365% is gestegen? In 2018 publiceerde Adformatie al een artikel dat in 7 jaren tijd de advertentiekosten van Google (SEA) met ruim 50% waren gestegen.

Dat was nog ruim vóór corona. Je kan je voorstellen hoeveel de kosten in afgelopen jaren gestegen zijn. 

Bedrijven hebben en/of maken massaal de overstap naar online. En meer concurrenten online? Dat betekent meer ‘bieders’ voor elke betaalde advertentievorm. Daardoor stijgen de kosten alleen nog maar verder.

Twijfel je of de SEO workshop met persoonlijke begeleiding geschikt is voor jou of je medewerker(s)?
Of wil je direct een workshop plannen? Stuur dan een mail naar info@demaandelijksemarketeer.nl

Of plan een gratis gesprek via de agenda module op de contactpagina.

Maak je netwerk blij, deel mij!

TAGS:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *